Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Lupa glavom gdje stigne

Iva M. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno Lupa glavom gdje stigne

Krešo je prošli tjedan navršio godinu dana.
    Unazad nekih tri tjedna primjetila sam da kad mu
    nešto nije po volji ili je ljut, nervozan lupa glavom gdje stigne.
    To obično bude pod, zid, moja glava ako mi je na rukama,
    rub kreveta, stola i sl. Prije je to radio tu i tamo, ali zadnjih
    tjedan dana konstantno. A i stalno je cendrav i onda ako odmah
    ne reagiram počne tako jako lupati da se rasplače, ali ne
    prestaje sve dok ga ne dignem. Jel ima još netko takvih iskustava, vjerujem da je to samo jedna od faza, ali bilo bi mi lakše da znam
    da nije jedini jer čini mi se da je još nekako premalen da bi na taj način reagirao. Ili možda nije...?

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

dobrodošla u klub i za utjehu jeste faza i da proći će poslije ćete završiti samo na bacanju po podu u bilo kojoj situaciji i na bilo kojem mjestu . Znam da se zabrineš, ali sve će to proći, moj je znao lupati glavom od stolove, zidove, vrata, pod, itd itd...pa je onda počeo sam sebe lupati, pa je krenulo bacanje, sada sve polako jenjava, ali još uvijek zna ponekad da plače i da se baca uz pokušaje da izujeda osobu koja ga je "naljutila"

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moj brat je isto u toj dobi lupao glavom o pod kad je bio ljut. Doktor je rekao- uf, koja narav. Sad ima 21 godinu i znam na sto je mislio. Taj sto si zamisli to i ostvari, posto, poto. Jedna jako zavidna osobina. Tako ne brini, bit ce uporan kad odraste.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ima jako puno djece koja lupaju glavom kad su ljuta,nesretna itd. A naravno da i moj sin spada u tu grupu a ( a u koju ne spada ) . Nama je pedica objasnila da su to kao jako temperamentna djeca i da s njima treba više strpljenja nego inače. Ma da,ja to kao do sada nisam primjetila....
    I kod nas je to počelo s godinu dana a nažalost traje još uvijek,doduše rijetko i sve manje,ali zna još kad je ljut svom snagom lupiti u npr. pod,stol...
    Recepta nema,čekamo da prođe...

Iva M. avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Uh..znači ipak je pokupio MM-ovu narav

Ma pretpostavljala sam ja da je to tako, ali ipak mi je lakše kad čujem da ima još malih "lupača".

A što se strpljenja tiče, ne znam više odkud ga uopće čupam, a tek smo na početku. Evo ga, sad upravo protestira jer mu nadam kemijsku...

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I ja ti želim dobrodošlicu u klub lupača!I moja curka to radi .Ne tako često i u svakoj prigodi,ali ipak radi. Počela je s godinu dana starosti,lupala je glavom gdje je stigla- znala je stajati i sagnut se do poda( e da mi je to izvest! ) i treskat glavicom,ili u glavom u zid,stol,... Sad joj je fora kad joj neš nije po volji zgrabit cipelicu,knjigu ili već što ima u ruci pa onda grize i viče.Ljuti se i protestira.
    U početku sam ju smirivala,sad ju samo blijedo pogledam i okrenem se,kao ne gledam ju,i mala prestane. Od milja ju zovem šiza...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

I mi smo tu. Tj. Dora. I sigurna sam da se ovdje radi o temperamentnim klicima.

Starija curica mi nikada nije izvodiola takve stvari, ali ona je opet umjetnički navudrena pa zna biti totalno flegmatična u nekim meni ludim situacijama

Ajme, šta će bit kad njih dvije pubertet ulovi :shock:

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

I Jan je počeo negdje s godinu dana..ne tako učestalo ali znalo se dogoditi da se postavi na sve četiri i drmne glavom o pod ili vrata ili...a zna i gristi, recimo jastuk, kad je ljut...
    Sad, pola godine kasnije, lupanje glavom je na minimumu ali sve ostalo, onako baš po knjizi, se ispoljava...
    Trenutno se borimo s mrzovoljnim jutrima, pa onda pokušavam odgonetnuti zašto vrišti tj. urla kad npr doručkujemo (hoće bananu pa neće, hoće kruh pa neće, hoće čokolino pa neće itd )...i tako....
    I mi ga, od milja, zovemo živko, živac...

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj Shiny prvotno napisa
    Trenutno se borimo s mrzovoljnim jutrima, pa onda pokušavam odgonetnuti zašto vrišti tj. urla kad npr doručkujemo (hoće bananu pa neće, hoće kruh pa neće, ...
    Joooj ovo je kod nas u zadnje vrijeme, nemam ideju vise. Faza.

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ignorirajte. Najbolji lijek.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ignorirati? hm pa kod nas bi to završilo vjerovatno šivanjem u bolnici!! da joj dam da se udara i dalje glavicom o pod a da ignoriram ne bi baš dobro završilo.momentalno ju prekidam i zabavim nečim drugim inače.... :shock:
    između ostalog fora joj je i kad se naljuti prstom u oko (moje,bakino...) uzasna faza

plashljivo_pile avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

evo moja je danas lupala glavom o frižider. al ovo je bilo iz zabave...
    lupa i kad joj neš nije po volji, al uglavnom iz zabave... onda opali, pa se zgrabi rukama za glavu i počne se smijat. ah... na mamu je

Shiny avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Honey prvotno napisa
    Ignorirajte. Najbolji lijek.
    Ma znate šta mene muči..ok, ignoriram ga ali onda on uplakan dođe kod mene, plače i grli me
    I kako da ga tad ignoriram???
    Jel bi trebala?
    Jer kad ga vidim takvog moram ga zagrliti i utješiti!
    A zapravo sam kao ljuta! I tu sam u dilemi šta učiniti?
    Znači kad ga uhvati šiza, ja ga ignoriram, i onda on kao da kuži da sam ljuta (a jesam jel mi je teško ostati pribrana), pa mi dođe i grli me i plače...
    I šta onda?

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Onda ga zagrliš, izmaziš, izljubiš, i ideš dalje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •