Ma superiška, odavno mi se više ne ide SAD, ni kao turista.
Mi smo uvijek za rođendane (tuđe) kupovali edukativne igračke, pa smo negdje postali popularni, a negdje malo dosadni. Ali boli me briga kad većina djece misli kako mi donosimo uvijek "najbolje poklone" (modeli sunčevog sistema, pribor za meteorologiju, periskop, LEGO slagalice, društvene igrice, sat (malcu genijalcu koji sa 5 godina broji do sto, sabira i oduzima i u njegovom svijetu kuckaju brojevi), kupaće kostime). Ovo je vjerovatno iz razloga što ja jako volim igračke i uživam da ih kupujem i biram.
Iz principa nikad ne kupujem oružje ni čudovišta, ni djeci za koju znam da ih vole.
Glavno da su isti ti Ameri ženu koja je slikala svoje dijete kako sisa i kako se gol kupa priveli u zatvor zbog sumnje na pedofiliju i zlostavljanje.
To su vam primjeri demokratije i slobodne zemlje![]()
užas!
ja sam isto za edukativne i društvene igračke, mislim razumijem da će se većina djeca u nekoj fazi htjeti igrati i rata, vojnika i sličnih igri ali mislim da ih treba čim više poticati da se igraju neki drugačijih igara
vidjela sam za tog klinca na tv-u jučer i zgrozila sam se, kako roditeljima tako i američkom državom
Gdje ste kupili modele sunčevog sistema, pribor za meteorologiju, i...priznajem zaboravila samStrobery Shortcake prvotno napisa
što je periskop?
Gdje ste kupili modele sunčevog sistema, pribor za meteorologiju, i...priznajem zaboravila samStrobery Shortcake prvotno napisa
što je periskop?