-
Tko je ovdje lud???
Moram se pojadati... upravo dogovaram kupnju autosjedalice sa forumske burze, i čujem se sa svojim bivšim dragim (da, nakon 100 pomirbi, back to square one...), i on se na mene krene izderavati da kaj ja bacam novce, da koja to normalna obitelj (ha, ha) ima dvoje djece i tri sjedalice (jedna je u njegovom autu, jedna u mom, kao trebali bi ih seliti kad nekamo idemo- znači pripreme, dogovori-uvijek problematična točka), a ljudi gladuju.. a on to meni priča na mobitel sa mora gdje je išao ne poslovno nego na luftreise... mislim bljak! I još da kamo se uopće ima ići sa malom djecom?!? Na kraju mi je spustio slušalicu. Moj jedini prilog svađalačkom tonu je bio na njegovo nadrkano "jel hoćeš da ti dam lovu za sjedalicu ili ne?" sam odgovorila da hoću lovu ali neću predavanje...
evo sad mi je malo lakše... jel i vas vaši bivši tlače sa p*zdarijama?
-
Zbrkano sam napisala jer me uzrujao. Dakle, on ladi jaja na moru već tjedan dana, a meni predbacuje da je kupnja sjedalice bacanje novaca. :?
-
Baš sam se odmah uzrujala....
Draga, ak ste se rastavili i postoji sudska odluka o visini alimentacije a ti skrbiš za djecu, njega se dalje od sudske odluke ne tiče ili ak mislim da nisi sposobna nek se drugima javlja. Toplo ti savjetujem da sljedeći put kad ima takve napadaje odmah nakon prve riječi spustiš slušalicu i isključiš mob... A kaj njega briga? Nek moči noge u moru i bude kuš...
Daj nemoj dozvoliti da te to izbaci iz takta....
-
Nije stvar toliko u lovi, koliko u sebičnosti i živčanoći. Mi nismo vjenčani pa nije bilo ni razvoda, dogovorili smo se da mi daje po djetetu isto koliko daje za svoju prvu kćer prema sudskoj odluci. Daje mi nekad i više od toga, i za dodatne troškove, ali nemam živaca slušati predavanja o tome što je potrebno a što je skupo. Mislim, ja radim, brinem se za djecu, radim u fušu kad klinci zaspu, smišljam neke aktivnosti nakon vrtića i za vikende, kuham ručak, itd, a on je živčan na moru?!? Žali bože para ako se nije u stanju skulirati...
-
čekićem u glavu!
ne daj se živcirati zbog njega!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma