Pokazuje rezultate 1 do 33 od 33

Tema: Prekomodni roditelji ili ja luda?!

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Prekomodni roditelji ili ja luda?!

Inače sam dosta smirena i tolerantna osoba, ali zadnje vrijeme gubim živce. Naime, već danima, kada "pokupim" dijete iz vrtića i krenemo kući, na parkingu nas zatvori jedan auto (ne samo nas, nego i 5 - 6 drugih auta). U slijepoj ulici na kraju koje je vrtićki parking, roditelji jednog djeteta se redovito parkiraju na cesti. Oboje dolaze po dijete, oboje ulaze u vrtić i unutra se zadržavaju redovito po pola sata i više. Najprije nismo znali čiji je auto, trubili, ulazili u vrtić pitati, ništa. Nakon što izađu s osmjehom na licu, nema šanse da se ispričaju što smo morali čekati.
    U to vrijeme sam već s djetetom i ne želim raditi scene, ali već i djeca pitaju "zašto svaki dan taj isti auto tu svih zatvori?". Prvi put smo smireno popričali, drugi put sam već bila ljuta i to se vidjelo, ali ipak pristojna. Treći put bih bila uzela pajser i razbila najprije auto, a onda te roditelje. Kad ih netko pozove da maknu auto, kažu sad će (dvoje ih je unutra, po jedno, hvala Bogu, zdravo dijete), i opet se čeka desetak minuta. Ne želim se tući, ali ni izigravati budalu.

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

To morate riješiti s roditeljima

Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

To morate riješiti s roditeljima

koalica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Zovite pauka

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pauka smo jednom zvali, ali kako je to van grada, nije im prioritet.
    A s tim se roditeljima to očito može riješiti na samo jedan način.

enna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

a "lijepa i sočna" poruka ispod brisaća?!?!

Inaće recept od MM

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Danas dok cekate svi se dogovorite da u ponedjeljak dodete poslije njih ili se stanite nedje drugdje dok ne dođu, jer ocito se radi o minutama...pa zatvorite vi njih na jedno...2 sata !

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Re: Prekomodni roditelji ili ja luda?!

Citiraj kina prvotno napisa
    Treći put bih bila uzela pajser i razbila najprije auto, a onda te roditelje.
    To je rješenje!

Možda da pronađeš drugi parking? Neki su ljudi stvarno nepažljivi i što god da kažeš ne uvažavaju.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj TATA MATA prvotno napisa
    Danas dok cekate svi se dogovorite da u ponedjeljak dodete poslije njih ili se stanite nedje drugdje dok ne dođu, jer ocito se radi o minutama...pa zatvorite vi njih na jedno...2 sata !
    upravo je i meni isto palo na pamet...ako ne onda pajser u ruke i mašti na volju

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ili mirnije.

Probajte se dogovoriti i onda vi zatvoriti njihov auto na sat vremena.

Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma ne morate ih čekati, odmah parkirajte na početak uličice i popite kafu sa tetama :D

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja potpisujem TATA MATU
    Uostalom uopće se ne bih suzdržavala i pristojno ili nepristojno bih zamolila da pomaknu auto istog trenutka. Pa tko može biti tako bahat i zatvoriti put 5 vozila Mislim da bi mu kod nas već odavno bile gume probušene.
    Meni se jedan prilično skup auto parkirao nepropisno iza moga tako da sam po najvećoj žegi sa djetetom u AS morala na 15 puta milimetar po milimetar izvlačiti auto van i motati. Poludila sam od muke, ali sam ga zato bez suzprezanja par puta "slučajno" udarila i ogrebala mu lak. Mislim da će taj idući puta pripaziti gdje se parkira.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ako razgovor ne upali, onda bi stvarno njihov auto trebalo zatvoriti na pola sata, pa kad se njima bude žurilo, onda će valjda promisliti di ostavljaju auto.
    Pa tako dok ne uspije...

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ovako, uzmeš brdo špage, kilometar, recimo, pa auto lijepo "zamotate", provučeš špagu u svim smjerovima, okolo naokolo. Pa nek se ljudi zabave odmotavanjem.
    još efikasnije, sad sam se sjetila- ona smeđa široka selotejp traka (za pakete). Koja dobro lijepi, pa nek si je skinu ako su face (a da ne odlijepe lak)

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

UUUUU, TW nisam znala da si tako zlocesta!

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Joj da sam ja tamo...
    Ja bih došla ujutro, sparkala se ispred njih da ne mogu van i došla popodne kad dolazim po djecu

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja samo vizualiziram ideje, i guštam...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ajde pliz ako ih zagradite napiši kako je bilo jer umirem od znatiželje.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj tinkie winkie prvotno napisa
    još efikasnije, sad sam se sjetila- ona smeđa široka selotejp traka (za pakete). Koja dobro lijepi, pa nek si je skinu ako su face (a da ne odlijepe lak)
    ja se s tim ne bih zezala. to je unistavanje necije imovine.

mislim da je ona druga metoda efikasnija, zatvoriti ih na pola sata.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mc, pa nije taj selotejp prijedlog bio ozbiljan ... žena gušta, ko i ja ....

(p.s. a pajser si zaboravila? )

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj ronin prvotno napisa
    Ajde pliz ako ih zagradite napiši kako je bilo jer umirem od znatiželje.
    može i koja fotka

Andora avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

a koje auto voze, tj. ima li bolje auto poveznicu sa bahatim ponašanjem?

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

jednome takvome koji se bahatio i tri puta odmahivao glavom kako nije njegovo auto, a fino ga pitala je li njegovo (nisam znala čije je, a trubila više od pola sata) dozvala pauka, pa kad mu ga je pauk već podigao bilo je dreke i vike.
    kreten i ništa više.
    doduše spominjao je i rodbinu mi bližu i daljnju, a fino ga pitala je li njegovo auto da ga makne da mogu izaći sa parkinga. ne, nije njegovo.
    e pa kad nije i kad nitko ne zna čije je neka ga pauk nosi.
    mislim kako više nikad neće promislit: evo je žensko, sad će je malo xxxx pa da vidimo.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Njihovo bahaćenje nema veze s kvalitetom auta, voze neki stari, mislim da je ford. Spremila sam se za danas, ako opet budu tamo. Izvješće slijedi, naravno

Andora avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ajd, sretno i budi oprezna. ionako su dovoljno bahati.... :/

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

I ja jedva čekam izvješće.

Nebrojeno puta mi se dogodilo da budem zagrađena na poslu. Kada dolazi druga smjena, ljudi se nemaju gdje stati (ne svojom krivicom, zaista nemaju gdje) ali u tom slučaju ne želi ni otpješačiti dio, već stanu ispred mene. Prosjek: jednom do dva puta tjedno :shock:
    Šest stotina puta sam rekla: Stajući ispred mene zaista NIŠTA nećete riješiti. Dajte zagradite direktora ili neku drugu facu. Možda konačno skuže kakav je vama problem svakodnevno parkiranje ispred naše firme?! Ali, ne...
    Zanimljivo je kakvih sve faca ima kada ih s porte dozovu da se maknu: jedni te ni ne pogledaju (kamoli da se ispričaju), jedni te pogledom grizu, treći tek sramežljivo lutaju pogledom amo-tamo...
    A tko mene pita što ja umjesto u 15i35 krećem ispred firme u 16 sati ili kasnije? Što je moje dijete zbog "#%(?#!-čuge 1/2 sata duže u vrtiću? Jer, treba vremena da se ustanovi čiji je auto, pa tek onda da se "gospodin" udostoji doći i preparkirati se.

A ovo nikako nije dobar prijedlog...
    uzmeš brdo špage, kilometar, recimo, pa auto lijepo "zamotate", provučeš špagu u svim smjerovima, okolo naokolo. Pa nek se ljudi zabave odmotavanjem.
    još efikasnije, sad sam se sjetila- ona smeđa široka selotejp traka (za pakete)...
    ... jer biste čekali još pola sata da se iskobeljaju!

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj AdioMare prvotno napisa
    A ovo nikako nije dobar prijedlog...
    uzmeš brdo špage, kilometar, recimo, pa auto lijepo "zamotate", provučeš špagu u svim smjerovima, okolo naokolo. Pa nek se ljudi zabave odmotavanjem.
    još efikasnije, sad sam se sjetila- ona smeđa široka selotejp traka (za pakete)...
    ... jer biste čekali još pola sata da se iskobeljaju!
    Ali bi to bilo ugodnih pola sata 8)

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kaj je kina još u vrtiću??? :shock:

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Buuuuuuuaaaahhhhhhh

suzyem avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

E moram napisati jedno svoje iskustvo! Išla sam u ZG upoznati jednu našu forumašicu i jednu tetu s drugog foruma što ima trojčeke.
    Malo svratismo do jednog šoping centra. I naravno, parkirališta ni za lijek. U jednom momentu uđemo u neki prolaz, nasuprot nas naiđe auto. I stane. Stane mi i frendica. Pokaže mu rukom da se malo makne u rikverc da prođemo, jer u protivnome moramo obilaziti puni krug, a njoj u sjedalici plače bebač, treba dojiti. Lik ništa, nešto bezobrazno psuje, sjedi u bijesnoj makini, nabio cvike i.... ugasi auto. Moja frendica također ugasi auto i kaže mi da odem u shoping centar, jer već kasnim, a druga teta me čeka. Ja izađem, nađem tetu, objasnim joj situaciju i zamolim da odemo vidjeti jel mi frendica našla parking. Izađemo van, kad ono, oba auta još uvijek na mjestu, frendica se zaključala, sjedi na stražnjem sjedalu i doji, a lik šizi. Nakon nekog vremena lik odustane
    Ja sam se takoreći usr...., frendica niš. Pa reko ja njoj, pa jel te nije bilo strah? Veli ona: što me ima biti strah, bila sam državna prvakinja u karateu ili tako nešto slično (nek mi ne zamjeri, zaboravila sam o kojoj se vještini radi)

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Vizualiziram si ljutitog primitivca i nju mrtvu ladnu kak doji i pucam od smijeha!

Rene2 avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj ronin prvotno napisa
    Vizualiziram si ljutitog primitivca i nju mrtvu ladnu kak doji i pucam od smijeha!
    Isto!

AdioMare avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Citiraj suzyem prvotno napisa
    Ja sam se takoreći usr...., frendica niš.
    Kolko se ja sjećam, ON je prvi počeo!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •