-
Kao prvo ja bih da se naslov ove teme pretvori u: temeljac 
http://istineilaziohrani.blogspot.hr...-ili-juha.html
http://www.volim-meso.hr/temeljac-od-pecenih-kosti/
Znaci pricam o temeljcu, a ne o juhama.
Nisam ni znala da je toliko koristan za organizam i zdrav. Ameri koji briju na eko i zdravo ga skroz hvale, tako sam i saznala za njegova svojstva.
Kosti se dugo kuhaju, ja sam vidjela (virtualno, na faceu
) da ga zenska kuha 48h, znaju i ispeći prvo kosti zbog jace arome.
Imamo svoje meso, poceti cu to raditi od kostiju, kuhati ih dugo, na peći na drva, cca 8h.
Da li je to netko radio, mogu li npr. od pecene koljenice kost staviti kuhati, ili je bolje da se kost prvo ne peće 1,5h?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma