Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 58 od 58

Tema: koja voda je bolja??

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

no dakle,ozonator niš.malo sam se raspitala i bazično su mi rekli isto ko i davor,da nema smisla za moje potrebe.a oni ga prodaju.
    ah,kad sam rob tih reklama...već sam se vidjela kako puštam vodu u odijelu kapetanice janeway preko zagađenog voća i povrća i izgovaram "engage a maximum warp"

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Gle, od dvije bakterije koje na matični brod dopremiš u siru ti neće pocrkati gel-pakovi i Doc neće imati previše posla. Sterilni uvjeti imaju smisla samo u biološkim laboratorijima i u bolničkim izolacijama.

Pranje ruku je vrlo OK, a sve preko toga je pretjerivanje.

majoslava avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa
    Pa kad već pitaš, potraži statistike za nekrotizirajući enterokolitis kod male djece i usporedi brojke za djecu hranjenu formulom s brojkama za dojenu djecu. Potom se zgrozi i više nemoj ovako pisati.

Moj stari moto je "Formula je zlo" i iako sam češće na račun toga dobivao kritike - to je najbolji opis formule u formi proste rečenice za koji znam. Mislim da je pogrešno ne ponavljati činjenice o štetnosti formule.
    sto najvise ovisi o (ne)kvalitete vode koja se upotrebljava prilikom pripravljanja.
    nije ti bas neki moto u zivotu, ima i zanimjivijih i vaznijih stvari od 'stetnosti' formule.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj majoslava prvotno napisa
    sto najvise ovisi o (ne)kvalitete vode koja se upotrebljava prilikom pripravljanja.
    Ideš

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa
    Citiraj sunašce prvotno napisa
    Samo da kažem da se meni žena u ljekarni smijala kad sam je tražila vodu baš za pravljenje adap.mlijeka.Osjećala sam se ko da me neko polio tom vodom.Uglavnom ja sam prokuhavala iz pipe
    Ja bih negdje kupila litru te vode i donjela joj da se ubuduće opet ne smije ljudima i ne ispadne glupa.
    A t vode ima za kupiti u dm-u. Ja je nisam kupila nikada ali sam vidjela.
    Ako ti nije problem ,reci mi molim te koja je to voda,tj.kako se zove.Ima li jekupiti i u ljekarni, jeli bolje s njom praviti mlijeko i zašto??

lasica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

ma to ti je isto/slično kao i ove vode tipa jana,cetina,sveti rok po sastavu,sa niskim udjelom natrija.inače kao za bebe imaš humana vode,**** vode itd.poanta je da su već prokuhane.mada,humana je imala aferu sa bakterijama u vodi (e coli) tako da... :/ ako kupuješ ove izvorske gledaj da nema mjehurića po stijenci.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Aha,hvala na informaciji ,to je dobro znat,kad smo negdje na putu i sl.

leptiric_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Podižem temu: kupovna voda (i koja) ili prokuhana iz pipe? Ili prokuhana iz pipe i puštena kroz Brittu. Hvala.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •