Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Pranje zubica

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno Pranje zubica

Domi ce za koji dan proslaviti svoj prvi rodjendan, a mi vec nekoliko tjedana uredno peremo nasih osam zubica!

Doduse to je vise cetkanje samo sa cetkicom i vodom.
    Htjela bih poceti upotrbljavti pastu za zube-djeciju, ali imamo problem sto nikako da naucimo ispljunuti.

Ne znam je li opasno da se pasta proguta ili nije?
    Da mozda jos pricekamo sa upotrebom kaladonta?

Imate li vi kakvih iskustava i kako se dobili svoje malisane na redovito cetkanje?

suzyem avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pasta tek kad nauči pljunuti! Moje curke za sada samo žvaču četkice, al nema veze glavno da su u upotrebi

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

netko je pisao tu na forumu da mu se dijete skoro ugusilo pastom jer se napravila takva pjena koju dijete nije znalo ispljunuti! probaj naci po pretrazniku

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

adriana pere zubice od kad je dobila prvi zub, ali samo sa vodom. To je skroz ok, kad nauci pljunuti onda tek i ja mislim uvesti pastu za zube.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pastu ne treba uvoditi prije 3 godine.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj šnapi prvotno napisa
    netko je pisao tu na forumu da mu se dijete skoro ugusilo pastom jer se napravila takva pjena koju dijete nije znalo ispljunuti! probaj naci po pretrazniku
    pa koliko je stavila paste da se to moglo desiti? :/

pa pretpostavljam da su izumitelji djecje paste mislili i na scenario da dijete od nekoliko godina jos ne zna dobro ispljuniti pastu, pa su sve stetne, otrovne, kancerogene stvari izbacili iz paste. mi smo koristili pastu (u malim kolicinama), al ti mi bas i nismo neki reprezentativni uzorak ovog foruma, inace, ionako je bitno da stekne naviku pranja zubi, a pasta k'o pasta...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •