-
Dnevna bolnica u Vinogradskoj?
Jedna zabrinuta mama moli malu pomoć.
U utorak se moramo javiti u dnevnu bolnicu u Vinogradskoj na obradu.Zanima me da li je netko od vas bio tamo i kako to tamo funkcionira.Dijagnosticirana nam je Neutropenia i to dosta taška,ima li netko iskustva s tim?
-
Mi smo bili u dnevnoj, samo zbog astme tj. prolongiranog kašlja.
Dodješ ujutro i javiš se na 4. kat (ako se dobro sjećam - kod hitne amb.) sestri u onom dugom hodniku gdje su bolničke sobe i ambulante. Vjerojatno se ti moraš javiti u Hematološku ili sl. Mi smo išli u respiratornu.
Uzmu ti podatke i onda slijede pretrage na kojima si ti s djetetom, a između pretraga sjediš u dnevnom boravku za djecu. Napominjem da s djetetom može biti samo jedan roditelj (MM su elegantno izbacili van pa smo se mijenjali). Dijete može dobiti njihovu hranu (doručak i ručak) ali ja je ne bi preporučila, ponesi nešto za jelo i piće. Obično je gotovo negdje oko 12 i vidimo se sutra. Imaju dosta praznog hoda između pretraga. Tako smo išli tri dana i gotovo. Hvala bogu da sam odbila hospitalizaciju...
Na žalost, o neutropeniji ne znam ništa... sorry
Držim vam fige!!!
-
Filip je nažalost bio i hospitaliziran u Vinogradskoj. Samo jedan roditelj može biti s djetetom i to od 12 pa do 20 h. Što se pretraga prije hospitalizacije tiče, laboratoriji su u prizemlju ili po drugim zgradama a pedijatrija na 4. i 5. katu. Kad smo mi bili nije radio lift, napenjali smo se ko magarci, često s djetetom na rukama. Užas jedan. Praznog hoda koliko hoćeš. sve traje par sati duže nego što bi se moglo organizirati.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma