Citiraj no@ prvotno napisa
....
Na tvom mjestu ne bih spominjala tenkove i NATO (kolikogod bile istinite); em patetično zvuči, em si i sam rekao da nemaš pojma o takvim stvarima.
Pa naravno. Nisam to spomenuo. To sam napisao samo ovdje Vama. Da, patetično ali istinito.

...Možda bi bilo dobro da se povežeš s nekom udrugom čije te područje djelovanja zanima (iz tvojih prethodnih postova - ako se dobro sjećam - rekla bih da bi to npr. mogla biti Udruga PUŽ) i na taj način pokušaš nešto učiniti, možda započetak prije malim akcijama (koracima) nego odmah "udarajući drito u glavu."
Hoću. U ponedjeljak ću nazvati osobe iz nekih centara (da ih sada ovdje ne navodim) koje bi mi mogle izaći u susret.
Iskreno se nadam da će upaliti. Probati ću utrpati Udruge i fax. U ponedjeljak mi je -Dan D- i nadam se da će angažman povući neku dobru liniju za osobe sa pp.

Citiraj swanmia prvotno napisa
...ministar Ljubičić može puno toga učiniti(dosta je pomogao da se centar otvori i dobije odobrenje za rad i osposobi cijela zgrada),ali mislim da je bilo i presudno to što se našao među tom dječicom sa down sy a oni su toliko dragi i sjaje svojom nevinošću tako da su ga rastopili i potpisao je sve papire. Zto mislim da bi bilo dobro organizirati mali poziv neke od udruga da ugosti ministra i možda još koju facu da se nađu među dječicom sa pp.
Slažem se. Budem vidio što će na tu mogućnost reći Udruge. U svakom slučaju javiti ću rezultate na ovom portalu.

Citiraj andrij prvotno napisa
Ne znam šta ćeš tražiti - ali obrati se i Opačić te se obrati Kosor - Ministarstvo za obitelj.

Ako je nešto "ružnoga " javi obvezno Pravobraniteljici za djecu . I obrati se Centru za Socijalnu skrb koja je već nadležna u tom području.

Sretno!
Što više ljudi to bolje. Daj Bože da nađu razumijevanja.