-
-
iskljucivo dojena beba na mora imati stolicu i po 10 dana....
-
Meni je patronažna rekla da isključivo dojene bebice mogu ne kakati do 3 tjedna.Naravno to je u ekstremnim slučajevima.To je podatak sa zadnjeg seminara o prehrano dojenčadi za patronažne.
Majčino mlijeko je vrlo lako razgradivo i nemoj to uspoređivati s našim organizmom koji se muči ako nema stolice 3 dana.To male bebuške uopće ne smeta.Ako vidiš da se muči pokušavajući kakati,pomozi joj tako da joj priviješ nogice na trbuh i tako stimuliraš tiskanje.Onako kao da čuči.Znači,beba je u tvojim rukama leđima na tvom trbuhu,a ti rukama pridržavaš savinute noguće u položaju da beba čuči.
-
hvala cure.
Znam to za pridrzavanje nogica i tako joj i pomazem.
A znam i da bebe mogu dugo ne kakati,ali ono sto me zbunilo i zabrinulo je da je to tako i kod ovako male bebe. Negdje sam si pospremila u mozgu da to od dva tjedna nekakanja vrijedi za bebice koje su starije od tri mjeseca.
-
probaj piti donat mg, normalizirat će joj se probava, tako smo mi
-
-
pročitala sam u nekoj knjižici o dojenju ( napisali liječnik i patronažna) da to znači da beba iskorištava sve iz mlijeka, tj. nema otpada. naravno, samo isključivo dojene bebe.
-
Popij malo soka od marelice, kod mene upali svaki put. Ako nema 3-4 dana kakice, nalijem se soka i nakon pola dana eto je
-
ili kompot od šljiva i jabuka-zdravo, ukusno i korisno
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma