Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Uloživost i sex

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Uloživost i sex

Cure molim pomoć,

Ovo mi je prva trudnoća, u 32 tjednu sam i nakon što sam bila uloživa za vršak prsta, sada sam uloživa za članak prsta, gin mi je rekao da moram mirovati, tj, nikakvi kućni poslovi(ni brisanje prašine), ne dugo stajati, ne dugo hodati, ne dugo sijediti...Bila sam neugodno iznenađena pa sam zaboravila pitati što je sa sexom, dali je dozvoljen , molim vas ako ste u sl. situaciji da mi kažete što znate o tome

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

no sex

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Bez seksa ako ne želiš dodatne probleme

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Hvala na brzom odgovoru, ali sam se nadala da će biti pozitivan

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj @@novamama@@ prvotno napisa
    Suosjećam....dobrodošla u klub Sakupljačica paučine...

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ja sam bila prvo uloživa, pa otvorena jedan prst cca mjesec i pol prije poroda, a do termina sam se otvorila cca 3 cm. Seksali smo se cijelo vrijeme, praktički svaki dan, ali smo koristili prezervative otkada sam se počela otvarati. I to zbog opasnosti od infekcije, a ne od daljnjeg otvaranja.
    Tako da mislim da ipak nema razloga za dva mjeseca apstinencije 8) .

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Švedica prvotno napisa
    Citiraj @@novamama@@ prvotno napisa
    Suosjećam....dobrodošla u klub Sakupljačica paučine...
    Uf, neznam kak vam uspijeva, nisam to očekivala :shock:

jele blond avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Pitanje: (mozda glupo, ali za nas kojima je to prvi put.... :? )

Jel postoji neki znak, ili način kad znaš da više nije sigurno...? ili se više ne osjećas dobro, pa znas da je vrijeme za apstinenciju???

Mi brojimo 35 tj., ali po tom pitanju sve još funkcionira....šeprtljavo, ali radi....

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

novamama zaboravi na sex.... nekima ga zabranjuju samo zbog mekanijeg ušća a ne još zbog uloživosti.... podložnija si sad i infekcijama, zato bolje ne!!!

Jel postoji neki znak, ili način kad znaš da više nije sigurno...? ili se više ne osjećas dobro, pa znas da je vrijeme za apstinenciju???

Mi brojimo 35 tj., ali po tom pitanju sve još funkcionira....šeprtljavo, ali radi.... Grin Love
    pa nema razloga da prekidate kad funkcionira, još uvijek, a i na samom si kraju tako da.... keep going :D :D :D :D ma recept je jednostavan: slušaš svoje tjelo i to je to, ako se osjećaš dobro samo naprijed

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

novamama zaboravi na sex.... nekima ga zabranjuju samo zbog mekanijeg ušća a ne još zbog uloživosti.... podložnija si sad i infekcijama, zato bolje ne!!!

Mi brojimo 35 tj., ali po tom pitanju sve još funkcionira....šeprtljavo, ali radi.... Grin Love
    pa nema razloga da prekidate kad funkcionira, još uvijek, a i na samom si kraju tako da.... keep going :D :D :D :D ma recept je jednostavan: slušaš svoje tjelo i to je to, ako se osjećaš dobro samo naprijed

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Pa ako te boli za vrijeme odnosa, ili nakon njega, onda valjda više nije sigurno. Kontrakcije za vrijeme odnosa su normalne, kao i za vrijeme dojenja, ali to ti ne može potaknuti raniji porod. Također, ako moraš strogo mirovati zbog npr. krvarenja vjerojatno ti onda ne bi sex ni pao na pamet.
    Inače, prostaglandin u spermi potiče trudove, ali ih ne može potaknuti dok maternica nije spremna za porod.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj jele blond prvotno napisa
    Pitanje: (mozda glupo, ali za nas kojima je to prvi put.... :? )

Mi brojimo 35 tj., ali po tom pitanju sve još funkcionira....šeprtljavo, ali radi....
    Mi nemamo zabranu od ginića, iako sam uloživa za prst...nego meni to više jednostavno ne paše...Trbuh me sputava da se krećem kako bi htjela, brzo se umorim, mm je opterećen da me sličajno ne klepne di ne bi smio..( )
    Tako da smo za sad odustali, mislimo na viši cilj, i nije nam tolki bed, ima drugih načina da se igramo...

jele blond avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Mi nemamo zabranu od ginića, iako sam uloživa za prst...nego meni to više jednostavno ne paše...Trbuh me sputava da se krećem kako bi htjela, brzo se umorim, mm je opterećen da me sličajno ne klepne di ne bi smio..( )
    Tako da smo za sad odustali, mislimo na viši cilj, i nije nam tolki bed, ima drugih načina da se igramo... [/quote]

Dakle, šeprtljavo!

hvala na odgovoru!

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

A ja sam baš jučer pročitala da je i redoviti sex do kraja između ostalog bitan za sprečavanje pucanja pri izgonu. Pa makar i šeprtljavi

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Hej cure,

ja sam cijelu trudnoću bila uloživa za prst, tj. od 18. tjedna i sexala sam se redovito.. tj. pitala doc-a i on rekao da nije bed samo da ne radimo neke egzibicije... Kao da bi mogli
    Tako da novamama pitaj doktora....

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ja sam bas danas bila na pregledu i uloziva sam za vrsak prsta i smeksan mi je cerviks. Pitala sam ginica, i on kaze da mogu normalno imati odnose samo da pazim da previse ne naprezem trbusne misice. A to nije samo u vezi sexa nego i opcenito. Sad sam 23. tj.
    Tako da mislim da je to sve individualno i da se svaka zena jednostavno treba pridrzavati uputa svog ginica.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

čim kaže 'strogo mirovanje', znači nema nikakvih tjelesnih aktivnosti (a seks itekako spada u takve ). ja nisam htjela riskirati, a 'zabranjen' mi je postao čak prije 32-og tj. ustvari, riskirala sam par puta, ali smo obavezno prekinuli prije kraja, jer sam osjećala napinjanja u trbuhu koja mi nisu djelovala bezazleno. i uvijek poslije seksa nekakva težina u donjem dijelu trbuha, ne znam kako da to objasnim.
    čak i da ti doc prekriži spolne odnose sada, vjeruj mi kad ćeš ponovno moći biti će...................... :shock: :D

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Ja sam u prvoj trudnoci bila ulozva za vrh prsta u 31. nedelji i nisam dobila nikakve zabrane od gin. Osecala sam se dobro i nastavila sa aktivnostima koje sam i do tada radila. Ostala sam "zatvorena" do poslednjeg dana trudnoce.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja sam uloživa za vršak prsta-pročitala u trudničkoj jer mi doktorica nije ništa rekla.Valjda bi me upozorila i dala zabrane nekakve.Sa prvim djetetom sam bila isto uloživa ali mi nije isto ništa bila rekla a sexa nije bilo zadnjih mjeseci jer sam bila veelika i nije mi bilo do njega.A sad mi jest do sexa-još sam veća ha ha , ali me malo strah baš radi uloživosti. Inače sada sam u 29-om tjednu.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Zaboravila sam napomenuti da sam se i ja jedva otvorila i to na dan poroda....tako da mislim da to nema nikakve veze sa otvorenošću....možda je tvoj ginekolog samo malo više oprezan ali ja bi ga isto poslušala.....

Just Me avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Cure jel' koja zna dal je uloživost za vrh prsta i jagodicu prsta isto ili???
    Baš me nerviraju te odokativne mjere ... a kad pitam ginića dobim politički odgovor; ono da ti odgovor al' kao i da neda jer niš ne kužim ...
    Jedino upečatljivo s tog pregleda je njegova ozbiljna faca tak da me sve strah ... ja ću poludit do sljedećeg pregleda

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

koliko se secam, ja kad sam bila uloziva za vrh prsta kako mi je usmeno rekao, na nalazu mi je napisao 1cm. A za celu jagodicu onda ispada da je vise. Pitaj ti njega lepo, koliko je to u cm

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

ma daj, pa to ni oni ne znaju koliko je centimetara. A i kako da zna koliko ti je cervix uopće dugačak. To je sve odokativno. Isto ko i procjene otvorenost. Jedan prst nije isto ko i 1 cm, a to se stalno brka.

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Just Me prvotno napisa
    Cure jel' koja zna dal je uloživost za vrh prsta i jagodicu prsta isto ili???
    ...
    Nije, za vrh prsta ti je cca do pol nokta,to sam i ja imala prije članka, isto nisam imala nikakve zabrane, a onda se prenapregnula pa postala uloživa za članak a to je malo više od jagodice, inače cerviks je dugačak 2 članka ili kako još giniči kažu 2 cm

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •