Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Cell gel - celulit

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno Cell gel - celulit

Da li je netko koristio CELL GEL od ESI? Može se vidjeti i apoteci i DM-u...roza kutija.... i imaju i tablete isto...

Da li je netko se rješio/umanjio celulit i kako?

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Draga Maslačkica,

i ja tražim lijek, ali mislim da ga nema. Ja ti imam stvarno vidljiv celulit i iz aviona i mažem se svime i svačime. Dosad mi je najbolje djelovao od Galenica Elancyl, a sad sam kupila od Lieraca Morpho slim gel. Užasno je skup, ali ako je po reklami, obećava. Navodno je za trvrdokoran celulit, ima visoku konentraciju kofeina koji pomaže u razbijanju.Treba masirati dva puta dnevno barem mjesec dana. Ja sad mažem neka tri tjedna i osjetim da mi je koža mekša na dodir, ali nema promjene u reljefu.
    Inače, ja nemam puno špeka i nisam nikad bila debela. Ostao mi je samo trbuščić od poroda, ali mi je zato pozadina u celulitu. Nisu mi niti razne dijete pomagale. Dapače, kad sam mršavila, još se više vidio.
    E, da, donekle su mi pomogle i anticelulitne masaže i zamatanja u celofan u kozmetičkom salonu, ali sam imala podljeve na nogama od pritiska još nekih mjesec dana pa sam rekla nisad više.
    Sad se trackam s Lieracom i očekujem čuda...

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

ali sam imala podljeve na nogama od pritiska još nekih mjesec dana
    Kod strucne masaze se ovo ne dogadja, ne smije biti ni podljeva ni masnica. Potrazi nekog strucnijeg.

clio180 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

da li vam je poznato, da li i mi koje doijimo, mozemo upotrebljavati anticelulitne kreme? cini mi se da sam cula da ne bi smjele! :?

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ne bi smjele.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj NatasaM... prvotno napisa
    Ne bi smjele.
    može se znati zašto? je li neki sastojak u pitanju (jer ima 100 vrsta tih krema) ili način na koji djeluju? (znatiželjna, s puuuno celulita)

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

U pitanju je nacin na koji djeluju, naime, otapaju masnocu. A u toj masnoci je vecina otrova koje smo progutali u zivotu, a ona ulazi u mlijeko. Zato bi dojilje trebale zaobici ostre dijete kod kojih se puno gubi, kao i ovakve tretmane koji poticu otapanje masnoca.
    Malo se strpite.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

THNX

vertex avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj marta prvotno napisa
    U pitanju je nacin na koji djeluju, naime, otapaju masnocu. A u toj masnoci je vecina otrova koje smo progutali u zivotu, a ona ulazi u mlijeko. Zato bi dojilje trebale zaobici ostre dijete kod kojih se puno gubi, kao i ovakve tretmane koji poticu otapanje masnoca.
    Malo se strpite.
    Je li ovo znači da onda te kreme zaista nešto rade? Mislim, to bi mi bila dobra vijest. Jer, em sam lijena za mazuckanje, em nisam sigurna da mazuckanje ima smisla. A imam celulita više nego što mi treba.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ja sam prošle godine koristila od Avona i stvarno je dobra krema. Salo se doslovce istopilo.

A kako stoje trudnice i te kremice? Jel isto zabranjeno?

niccoleta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja sam sad kupila Elancyl i taman trošim po crticama, a ima je za 14 dana, eto koliko imam viška,a predložila mi ju je moja kuma koja je zadovoljna njome, i ima ju mjesec, dana, ali moje noge upola deblje... samo se dolje pravi celulit, a gore sam ko štapić, ne nosim suknje kakak mi bed (ali to je moja iskompleksiranost )

javim vam jel ima kakvog učinka, platila ju 200kn :/

zelimo_bebu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sad gledam neku reklamu od Garniera...jel netko probao taj roll-on za celulit?

niccoleta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja baš ne vidim nekog učinka.... a vjerojatno bi ga bilo da još uz to sve i vježbam na orbitreku pa bih manje morala brisati prašinu s njega.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja imam onu iz avona nevidim nista pomaka.. al mislim ni nemogu kad nanesem svaki drugi dan a ne 2 x dnevno kako bi trbalo .. :/
    Ja sam odlucila da cu kod kozmeticarke moja mama je isla prije 2 tj. i nakon jednog tretmana 3 cm manje :D

zelimo bebu netreba nama roll-on vec roll off s mekicem

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •