Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: dojenje i RTG

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno dojenje i RTG

Neurolog me uputio na niz pretraga, između ostalog na RTG cervikalne kralješnice, na EEG, CT. I sad sam u dilemi budući da dojim dvogodišnjaka i svakako to želim nastaviti još neko vrijeme. Što s tim rentgenom? Ima li uopće razloga zbog kojih nije uputno snimanje za vrijeme dojenja. S druge strane, ne radi se o glavi, neće nitko umrijeti ako to ne obavim sada, ali tegobe su takve da više ne mogu normalno funkcionirati (glavobolje, vrtoglavice, povraćanja, prilično često i jako), pa ni svome djetetu nisam baš od neke koristi kad me to uhvati i potpuno onesposobi. A da ne govorim da sam znala pasti uslijed vrtoglavice noseći ga u rukama. U razgovoru sa svojom liječnicom dobila sam pametan savjet da prestanem dojiti, jer je "već vrijeme". Kakva su vaša saznanja?

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Tek sad vidim da je već bilo rasprave na ovu temu, te da RTG nije kontraindikacija za dojenje. No čini mi se da je problem s CT. Ima li netko više informacija o tome. Doduše vjerujem da se za to čeka jaako dugo, možda više i ne budemo dojili dotad. No svejedno dobro je znati.

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj sandra111 prvotno napisa
    Tek sad vidim da je već bilo rasprave na ovu temu, te da RTG nije kontraindikacija za dojenje. No čini mi se da je problem s CT. Ima li netko više informacija o tome.

nema razloga za prestanak ili odgodu dojenja ni kod CT-a

Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Odlično, hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •