Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Tenpreatura iz cista mira?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Tenpreatura iz cista mira?

Mak ima 21 mjesec, bio je bolestan prosli tjedan, onaj od 7-13.05(sumamed pon.uto i sri radi bakterije u nosu, malo povracanja, malo proljeva, malaksao i na kraju infuzija u cetrvtak u djecjoj dnevnoj bolnici, od koje je odma zivnuo, totalno zdrav). Cijeli ovaj tjedan ide u jaslice, sad je zivahan, jede i pije i kaka, sve normalno, samo je mmmrrrvicu, malu majusnu mrvicu, jedva primjetno, cendraviji nego inace. Ni jedan simptom nicega, ne kaslje, ne smrce, ne zali se na bol. Sad je 18:41, cinio mi se topli, i izmjerim: 38.8! I jos je muz mjerio tak da je ziva bila okrenuta prema rukici, ne prema tijelu! Dajte cure iskustva! Znam da moram mirno cekati i vidjeti sta ce biti, ali ipak, ako neka ima sta za reci, kak ce to dalje ici, sta mislite? Pomagajte, ufffff

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Re: Tenpreatura iz cista mira?

Citiraj Ružica prvotno napisa
    Mak ima 21 mjesec, bio je bolestan prosli tjedan, onaj od 7-13.05(sumamed pon.uto i sri radi bakterije u nosu, malo povracanja, malo proljeva, malaksao i na kraju infuzija u cetrvtak u djecjoj dnevnoj bolnici, od koje je odma zivnuo, totalno zdrav). Cijeli ovaj tjedan ide u jaslice, sad je zivahan, jede i pije i kaka, sve normalno, samo je mmmrrrvicu, malu majusnu mrvicu, jedva primjetno, cendraviji nego inace. Ni jedan simptom nicega, ne kaslje, ne smrce, ne zali se na bol. Sad je 18:41, cinio mi se topli, i izmjerim: 38.8! I jos je muz mjerio tak da je ziva bila okrenuta prema rukici, ne prema tijelu! Dajte cure iskustva! Znam da moram mirno cekati i vidjeti sta ce biti, ali ipak, ako neka ima sta za reci, kak ce to dalje ici, sta mislite? Pomagajte, ufffff
    moguće da ima trodnevnu groznicu. to ti je temperatura tri dana bez ikakvih drugih simptoma i poslije tri dana lagani crveni osip. moj mali ju je imao otprilike u toj dobi

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

hvala Suzi, ma poceo je treci dan kasljati i nos mu curi. Viroza. Mene je zarazio, sad ja kurim 39 doma, a on gospon svako jutro ruksacic na ledja i u jaslice

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •