Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Dojimo samo po noći

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno Dojimo samo po noći

Od neki dan ukinula sam dnevne podoje, bez ikakvih problema, jer smo se mjesecima natezali oko dojenja, što je mene izluđivalo. Sad dojimo samo po noći, obično 2 ili 3 puta.

Noćne podoje za sad ne planiram ni pokušavati ukinuti.

Može li to tako funkcionirati dulje vrijeme? Mislim na količinu mlijeka. Znam da mlijeka ima onoliko kolko dijete siše, ali postoji li neki minimalni broje podoja npr. u 24 sata, ispod kojih se količina mlijeka ipak znatno smanji (u odnosu na potražnju)?

Sun avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

ne, sve će ti se izregulirati kroz par dana i možete tako nastaviti do kad vam odgovara

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Martina,reci mi kako si mu rasporedila obroke po danu i što mu daješ?To mi je važno jer naš jelovnik obuhvaća dojenje jedno milijun puta na dan što je i meni previše(iskreno,nemam ni vremena ni volje više) pa bi i ja malo smanjila dojenje.Što večerate?

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa
    Martina,reci mi kako si mu rasporedila obroke po danu i što mu daješ?To mi je važno jer naš jelovnik obuhvaća dojenje jedno milijun puta na dan što je i meni previše(iskreno,nemam ni vremena ni volje više) pa bi i ja malo smanjila dojenje.Što večerate?
    Večeramo ili žitarice+voće, ili žgance+jogurt. Probala sam mu kuhati žitarice na rižinom mlijeku, ali to neće jesti, pa kuham na vodi.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A koliko ti obroka ispada dnevno?Tvoj dečko je 20 dana stariji od moga pa si mi dobra usporedba
    I koje žitarice osim žganaca kuhaš?Mi rižino mlijeko nismo ni probali a vjerojatno ni nećemo,nije mlijeko sve što je bijelo a i zatvorilo bi ga

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Imaš pp.

Od žitarica jede: amaranth, quionu, proso, prosene i zobene pahuljice. Rižu baš ne ljubi. Pšenični griz mu isto "nije sjeo".

Ove "egzotične" žitarice smo i mi počeli jesti od kad ih Andrija jede, i ugodno smo iznenađeni. Tako da i mi sve manje jedemo rižu. Svakako preporučam probati.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa
    Imaš pp.

Od žitarica jede: amaranth, quionu, proso, prosene i zobene pahuljice. Rižu baš ne ljubi. Pšenični griz mu isto "nije sjeo".

Ove "egzotične" žitarice smo i mi počeli jesti od kad ih Andrija jede, i ugodno smo iznenađeni. Tako da i mi sve manje jedemo rižu. Svakako preporučam probati.
    Draga Martina,
    gdje nabavljaš ove egzotične žitarice? Mi jako volimo žgance i pš.griz, ali bi voljela probati nešto novo. Žitarice su zdrave i hranjive. Ja sam počela raditi odnedavno slanutak i baš mi je fin. (nije žitarica, ali je isto hranjiv).

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Mislim da cure iz Zg spominju Bio&bio, a pahuljice uzimam od Alnature u DM-u. Ovo ostalo kupujem u jednoj trgovini zdrave hrane.

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

A slanutak - samo skuhan u slanoj vodi, malo papra i maslinovog ulja, da ostane juhasto... njam.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj martinaP prvotno napisa
    Mislim da cure iz Zg spominju Bio&bio, a pahuljice uzimam od Alnature u DM-u. Ovo ostalo kupujem u jednoj trgovini zdrave hrane.
    Thanks, možda probamo...

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

martina, baš sam te na ljetnima htjela pitati. Jel Andriji dovoljno mlijeka to po noći? Mislim, znaš ono kaj vele da im treba cca 500ml mlijeka/mliječnih proizvoda dnevno.

Lukina mamma avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Meni je faza odvikavanja trajala cca dva mjeseca. U to vrijeme sam uvodila i kravlje mlijeko tako da nije pio samo moje. Mislim da mu niti ne bi bilo dovoljno. Ja sam tad izdajala 400-100ml, to je bilo premalo. Pogotovo kad Luka obožava mlijeko i mliječne obroke.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

MartinaP - koji jogurt mu daješ?

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Citiraj jadranka605 prvotno napisa
    MartinaP - koji jogurt mu daješ?
    Vindija, čvrsti jogurt (punomasni).

Pravila pisanja postova