Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: pulsira mu fontanela

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno pulsira mu fontanela

od jucer ujutro pulsira mu fontanela i cini mi se da je malo udubljena.
    dehidriran nije jer je jucer, a vec i danas puno pio, svako malo mu nutkam vodu i on potegne. a i drugih znakova dehidracije nema.
    od stvari van 'normale' prijavljujem nicanje zubica, komada 4 odjednom, malo smanjen apetit (dohrana) i drasticno smanjeno cicanje (jucer posteno cicao samo dva puta, ostalih par se svelo na pokusaje i neko povlacenje cice par puta). ali to opet povezujem s nicanjem zubica.
    veseo je , zaigran i sve kao i obicno, sto se ponasanja tice.
    pa sad ne znam sta da radim, dali da ga vodim na hitnu (klaiceva ili?), dali da
    cekam sutra i zovem njegovu pedijatricu?
    zaista nisam pametna...

suzyem avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Pulsiranje fontanele je normalno, tako je i mojim objema curama, i ja sam se bila prepala, a onda skužila da tako svim bebama...

Lucija Ellen avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja to isto vdjeh kod jedne bebe, zdrave posve... Tak da mi se cini da je to normalna stvar ali uvijek sam za to da se pita lijecnika! A ako je ulubljena - to bi trebao biti znak dehidracije. Iako pije dovoljno, mozda treba jos vise?

albaalba

Početno

Moj Matija ima često udubljenu fontanelu kad ga se nosi jer bora čelo. No kad ga stavim u neki drugi položaj više nije udubljena. Da je dehidriran onda bi to trebalo biti konstantno udubljeno. No uvijek možeš pitati doc.

albaalba

Početno

Aha i pulsiramu mu uvijek

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •