Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Oporavak nakon operacije... kako mirovati?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno Oporavak nakon operacije... kako mirovati?

Ja u sve nekim divljim problemima....
    Jan mora mirovati slijedećih 7 dana! Ali kako :/
    Sve dosadašnje metode uopće ne pale... Do maloprije se nisam uzbuđivala, ali se popeo na loptu, tresnuo s nje, uhvatio za ranu i počeo plakati.... Na kraju se ispostavilo da se udario u ruku, ali sve mi se čini da je pitanje vremena... Već je jučer ležao na trbuhu, a danas i skače sa naslona garniture na trbuh... Objašnjavam mu da ne smije skakati da konci ne popucaju, ali njemu je to baš fora... Mislim... pomagao je liječniku previti svoju ranu
    On je totalno OK, sretan, ništa ga ne boli... a ja sam maloprije drmnila Normabel jer ludim...

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mislim da je njemu dosadno. A da pokusas organizirati dan kroz nekakve aktivnosti (smirujuce) pa da bar malo odlezi?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ali sve te smirujuće aktivnosti su mu dosadne...
    3 dana je ležao i valjda misli da to mora nadoknaditi
    Danas sam mu išla kupiti crveni autić, nadajući se da će ga to zaokupiti duže od 2 minute, jer on NIKADA nije imao crveni autić... Ali onda je skužio da je fora kada autić juri... I sve tako nešto... Ako čitamo, treba mu baš neka druga slikovnica i onda odjuri po nju prije nego što skužim da uopće želi sići sa kreveta....

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

A da probate sa gledanjem crtica ili nekih njemu zanimljivih filmova, pa da bar malo miruje?

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Eh da bar... to je palilo samo u bolnici...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Kod nas puzzle uvijek budu najbolje rješenje za prisilno mirovanje, a nije loš ni plastelin, a ni one perlice što se nižu na konac, vodene boje, tempere su zakon.
    Samo što sve to iziskuje našu prisutnost i nemoguće je raditi bilo što drugo, osim baviti se s djetetom.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Nije problem biti s njim. Ali je problem što sve to hoće i Ivor pa je neke stvari nemoguće s njima dvojicom zajedno....
    A niš mi novo ne pada na pamet...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

L. je meni morao mirovati zbog opstruktivnih bronhitisa i virusne upale pluća (na kraju ispalo da je astma ) dobrih mjesec i pol... mislila sam izludit!
    Ide pišat trčeći, ode oprat ruke trčeći, visi na gurtni od rolete i baca se na trosjed :shock: a do zraka ne može doć od kašljanja...
    Na kraju se jadu dosjetila: gluma! Inače je dosta imaginativan tip i voli se pretvarat da je neznamnija Sinbad ili Tarzan.
    Ništa aktivno, naravno, pa smo na početku glumili pomoću raznih plišanih igračka (ja bila Praščić, a on Tigar...) pa se oni nešto razgovaraju i skrivaju i glume dijelove iz crtića...
    Onda smo napravili od nekih krpica lutke za prste i tako se igrali (puž, muha, pčela, bubamara, e i žohar koji dolazi po noći pa jede mrvice s pulta u kuhinji...)
    tako da sam ja sad lutkar-insektolog

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •