-
Oporavak nakon operacije... kako mirovati?
Ja u sve nekim divljim problemima....
Jan mora mirovati slijedećih 7 dana! Ali kako :/
Sve dosadašnje metode uopće ne pale... Do maloprije se nisam uzbuđivala, ali se popeo na loptu, tresnuo s nje, uhvatio za ranu i počeo plakati.... Na kraju se ispostavilo da se udario u ruku, ali sve mi se čini da je pitanje vremena... Već je jučer ležao na trbuhu, a danas i skače sa naslona garniture na trbuh... Objašnjavam mu da ne smije skakati da konci ne popucaju, ali njemu je to baš fora... Mislim... pomagao je liječniku previti svoju ranu
On je totalno OK, sretan, ništa ga ne boli... a ja sam maloprije drmnila Normabel jer ludim...
-
Mislim da je njemu dosadno. A da pokusas organizirati dan kroz nekakve aktivnosti (smirujuce) pa da bar malo odlezi?
-
-
A da probate sa gledanjem crtica ili nekih njemu zanimljivih filmova, pa da bar malo miruje?
-
Eh da bar... to je palilo samo u bolnici...
-
Kod nas puzzle uvijek budu najbolje rješenje za prisilno mirovanje, a nije loš ni plastelin, a ni one perlice što se nižu na konac, vodene boje, tempere su zakon.
Samo što sve to iziskuje našu prisutnost i nemoguće je raditi bilo što drugo, osim baviti se s djetetom.
-
Nije problem biti s njim. Ali je problem što sve to hoće i Ivor pa je neke stvari nemoguće s njima dvojicom zajedno....
A niš mi novo ne pada na pamet...
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma