loli kako ste to riješili?
stalno ga mazim, pričam s njim i nikako ne mogu dokućiti da bi nešto bilo drugo problem (barem ne za sada) osim tvrde stolice i jednostavno izbjegavanja boli. Jako je osjetljiv u zadnje vrijeme čim mu se nekaj prigovori i ili ga zašpotam za nekaj drugo odmah se plače.
Jako mi je teško, svaki dan samo išćekujem da se pokaka.
jučer se odvijala za vrijeme kupanja parava drama. Odlučila sam da ću ga pustiti da vidim nakon koliko će se sam pokakati (uz Portalak) i napunila mu kadu (što je inače 5 dan upalilo). Bio je jako nervozan jer je imao jake vjetrove i osjećao je da neće izdržati pa je htio silom van i počeo histerizirati. Govorio mi je da mu se ne kaka, a ja sam ga pitala da u čemu je onda problem da se ne želi kupati? Rekao je da nije u ničemu nego da mu se ne kupa, i siročika stiskao guzu da ga izvadim van...koliko dugo čekati?...sve je završilo da sam se ja rasplakala i rekla mu da sam jako tužna jer on želi biti bolestan jer neće ići na wc...prestrašno...ali jednostavno se nisam više mogla kontrolirati...objašnjavam mu mirnim tonom da je važno kakati, da treba ići redovio ali ga ne tjeram da mora sjediti (jer i ako sjedne sjedi jer mora) nego se samo razgovaramo da je on veliki dečko i da će mi raći kad mu se kaka...i dani prolaze
bila sam jučer kod doktorice i dala mi je uputnicu za psihologa...rezgovarala sam se s tetom i rekla je da i inače nije išao u vrtiću kakati i da se ona ne sjeća da je bio s nekim u sukobu...
portalak mu dajem da i kad napokon ode na wc da mu ne bude tvrda...