Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: HELP-HITNO

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno HELP-HITNO

Danas mi je 26 dan nakon poroda i imam mali-VELIKI porblem...rezana sam na porodu i zadnji šav mi je malo popucao par dana nakon.Danas sam vidjela uz samu ranu(koja je u potpunosti zacijelila) dvije rupice.Ne znam da li je od konca,ne peku me ne bole me ali tu su..šta da radim'0>>'

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

ništa. možeš mazati nekoliko dana balzamom peruviana da bolje i brže zacijeli i ne živcirati se oko toga. kad zaraste bit će mrvicu neravno na dodir, ali neće boljeti, barem je tako kod mene. i otići ginekologu na pregled za svaki slučaj

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj Inka prvotno napisa
    ništa. možeš mazati nekoliko dana balzamom peruviana da bolje i brže zacijeli i ne živcirati se oko toga. kad zaraste bit će mrvicu neravno na dodir, ali neće boljeti, barem je tako kod mene. i otići ginekologu na pregled za svaki slučaj
    Misliš li da je to od konaca???

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno Re: HELP-HITNO

Citiraj ncimpric prvotno napisa
    ... koja je u potpunosti zacijelila ... ne peku me ne bole me ... šta da radim
    :? pa budi sretna da je sve zaraslo, da te ne boli!!
    i ne gledaj više

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Citiraj Foška prvotno napisa
    i ne gledaj više
    Potpisujem. Rijetko koja žena je savršeno sašivena. Ja sam imala samo 3-4 površinska šava (nisam rezana), pa ne izgleda baš lijepo - zezam se s mužem da ću, kad izrodim svu djecu, ići na korekciju međice .

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Citiraj Foška prvotno napisa
    i ne gledaj više
    Potpisujem. Rijetko koja žena je savršeno sašivena. Ja sam imala samo 3-4 površinska šava (nisam rezana), pa ne izgleda baš lijepo - zezam se s mužem da ću, kad izrodim svu djecu, ići na korekciju međice .

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

meni je puklo pa se konac vidio između, to mi je suprug izvukao. Drugi puknuti sam sama izvadila, prala betadinom i sad je sve ok, izgleda u redu. Tada nisam bila na pregledu jer ništa nije boljelo, na redovnom je ginekologica rekla da je sve super. Stoga, don't worry!!!

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Curke, iz jedne od te dve rupice sam maloprije istisnula nešto kao gnojni čepić?!?!?!

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

?
    možeš si posprejati s octeniseptom za svaki slučaj (protiv infekcije je, a ne peče)

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Octenisept je dobar. Meni je to sve izgledalo jako cudno sasiveno, a doktorima je uvijek bilo sve OK. Valjda im treba vjerovati.

Olivija avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Je, i ja sam imala jednu "faltu" i to me je baš dosta dugo zatezalo, i brinula sam je'l to ok., no prošlo je . A kako MM još uvijek voli zavirti u moje međunožje, valjda ni ne izgleda loše

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •