Ne znam više što mu je. Unatoč mom obilaženju doktora, odlasku na Srebrnjak, tegobe se ponavljaju ali olakšanja ili barem dijagnoze niotkud.
prije 3 tjedna je dobio virozu (valjda) i jako mu se spustila na bronhije. Dobio je antibiotik Cedax i pio ga 12 dana. Ajde, bronhitis se smirio, ali grlo.... ni malo.![]()
Preko dana još kako tako, osim što povremeno ispuhuje od prozirnih do žuto-zelenih, sukrvavih šmrkljića, ali po noći-katastrofa. Imam osjećaj da će se ugušiti. Hrče, guta šlajm, davi se, ajde...još ne kašlje, ali ujutro jedva progovori koliko mu je grlo zaštopano. Mislim, antibiotik je završio prije 6 dana. Mislim, možda je treći krajnik, ali nije to klasična angina, nema temperture, a alergija nam nije dokazana.
Pije Singulair mini koji nam je u zimskim mjesecima pomagao, ali sada-baš ništa. Traje, traje i ne prestaje. Cijelu noć mu se cjedi "otraga" taj nesretni šlajm, a nosić mu nije zaštopan.
Pokušavam ispirati fiziološkom, dala sam mu par puta i Rinolan (po savjetu doktorice), ali to niti prestaje, niti se poboljšava. Došla sam u slijepu ulicu. Bili kod specijalista orl, na Srebrnjaku, i gdje smo već trebali, od toga svega ni dijagnoze, ni pomoći. Ne znam više šta da radim.
Ima li tko iskustvo ili savjet, već mi je bedasto obilaziti njegovu doktoricu kad nas ne šalje nikuda. Službeno su nam sve dijagnoze isključene, a njemu nije dobro.