realna prvotno napisa
1. koliko ja znam...(moja mama je bila prosvetar...najprije je zavrsila kao profa biologije i kemije...i kad nije dobila posao, zavrsila je i pedagoski fax i radila kao teta u vrticu 25 godina)...seminari idu u redovni font sati...cak i pripreme..satovi razrednika..i ostalo....
sto se tice popodnevnih predavanja...i prodavacice su na poslu kad im je vrijeme rezervirano za djecu...cistacice, doktorice, direktorice, radnice u tvornici...i jos i jos...
Pošto vidim da si krenula ispravljati moje navode,a pritom si navela svoje reference kao kćerke prosvjetne djelatnice još iz doba Jugoslavije,kada su možda seminari i ulazili u font sati i bili plaćeni,dozvoli da o trenutnoj situaciji znam nešto više od tebe.
Točno je onako kako sam navela,s tim da i meni ovih 5 seminara nije bilo plaćeno,a znala sam 50 km proći svojim autom tek iz želje da naučim nešto novo i usavršim se u svom poslu...u doba kada
jesam sa svojom djecom,nakon odrađene svoje dnevne šihte koja je btw. nekad ujutro nekad popodne (pošto vidim da je i spomenuto kukanje na rad u popodnevnim satima-spominjanje liječnica i radnica u tvornici mi je oprosti malo neumjesno)a posao kod kuće,koji također svakodnevno radim za to vrijeme čeka....
I potpisujem
mimuzg kada kaže da je ocjenjivanje meritornosti i stručnosti posao struke,a NE roditelja.