imam curicu od 3 godine. Dok sam je dojila onih prvih par mjeseci, ne sjećam se nekih velikih problema, mislim ono šta govore grčevi u stomaku, jedino što bi ponekad bila nemirna kroz popodne, a to je trajalo dva sata, onda bi se pokakala i "izdušila" i sve bi bilo ok.
sad imam dečka od 1 mjeseca. isto ga dojim ali je on puno osjetljiviji, svaki dan ga muči drob tj. ima grčeve (bar mislim da je to ) dok ga dojim čujem kako mu kruli u stomaku, naravno tada i on jadan pušta sisu i zaplače. Kažu da djecu na umjetnome mlijeku to puno više muči, šta bi bilo tek da je na (kršitelj koda)u. zna biti nemiran cijelo popodne od 2-3 do večeri i stalno jadan pušta vjetrove.
ne pijem gazirano, ne jedem žestoko, ali nije ni da sam stalno na juhi i lešom mesu. pazim da ne bude ništa tipa - bob, grah, biži, kukuruz..

znam za (kršitelj koda)ov čaj protiv grčeva, al koliko je to učinkovito je upitno?
ima li netko iskustvo da pomaže, i da li bi pomoglo kad bi ga ja pila , a on primao preko mlijeka?
mislim, nije to ništa nepodnošljivo i strašno , samo eto, ako bi se moglo pomoći i u ovo malo šta ga muči.