Pokazuje rezultate 1 do 2 od 2

Tema: U taxiju

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno U taxiju

gledam, neki dan, djeca se u taxiju voze bez autosjedalica.
    I mm mi rece da za taxi vozila ne postoji nikakav zakon koji obavezuje da dijete u tom vozilu mora biti u autosjedalici. :? (govorim za Austriju)

Nisam vozac, pa ne poznajem te zakone, ali mi je to strasno.

Jel kod vas postoji nekakav zakon o voznji djece u taxi vozilu???
    Meni cesto zna biti nezgodno, kada smo dole kod mojih, a mm nije tu da nas vozika.

Sanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Re: U taxiju

Citiraj snorki prvotno napisa
    I mm mi rece da za taxi vozila ne postoji nikakav zakon koji obavezuje da dijete u tom vozilu mora biti u autosjedalici. :? (govorim za Austriju)
    Dobro ti je rekao, ne postoji, ali ako naručuješ taksi telefonom, možeš reći da tražiš i autosjedalicu.

Međutim, mm je jednom prilikom (u Beču) rekao da treba AS za sasvim malu bebu, od 0 do 9, a došao mu je taksist s nemontiranom AS srednje veličine (od 9 do 18), gledao ga u čudu što će mu to i rekao mu nešto u stilu "ako vam treba, sami si namontirajte". :shock:

Jednom smo se vraćali s aerodroma taksijem s njih dvije u krilu, a tek nakon što smo ušli u taksi skužili smo da je vozač posve pijan i to je bila najgora vožnja mog života.

Od tada smo svugdje gdje smo mogli (pogotovo između aerodroma i grada) išli javnim prijevozom, aerodromskim vlakom i sl.

U Hr su AS u taksijima znanstvena fantastika.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •