Mojoj djeci je otići van, igrati nogomet, voziti bicikl, igrati se u pijesku (mlađi) i sve drugo uvijek ispred PS-a pogotovo sada kad je vani krasno vrijeme. Oni imaju svoje treninge (judo i Dino nogomet), tako da zaista ne mislim da će zaglupiti uz PS jer ga niti ne igraju svaki dan, a kada igraju, mijenjaju se i nikada im ne dozvolim previše. Mislim isto kao neki da je elektronika tu i da ne treba od nje bježati pogotovo ako dijete to žarko želi, a roditelj mu može priuštiti. Ni moj Oliver nije imao blage veze o Ninja Kornjačama jer mu nisam dozvolila gledati ih, ali kada je došao u vrtić sva su djeca o tome pričala i naravno da sam popustila jer se on tamo nije uklapao u razgovore i u njihove igre. I nije mi žao zbog toga, mislim da zbog toga nije postao nešto naročito agresivan. I opet kažem sada na PS-u igraju većinom sportske igre jer ih to momentalno najviše zanima. Zdenka, TNMT igrica ima puno, u svima ti se nešto bore, slično kao u crtiću, jedan ili više kornjača protiv onih nekih protivnika (zaboravila sam kako se zovu ).