-
Trajnost autosjedalica
Kako ste zadovoljni s trajnošću autosjedalica s obzirom na intezitet i duljinu korištenja ? Pri tome mislim i na estetsku 8)
Naša prva sjedalica 0+ je bila Peg Perego. Koristili smo je do nekih 15 - 18 mjeseci. Što se tiče funkcionalnosti i estetike do zadnjeg dana je bila kao nova.
No ova nakon nje, baš i ne. Zapravo izgleda da i nije napravljena za tako dugo korištenje. Imamo Maxi Cosi Priori XP (9-18 kg) i ide joj 4. godina, estetski je koma, platno se počeleo derati na pregibima . Za funkcionalnost ne znam, morala bi ju odvesti na pregled autosjedalica 8)
Baš me znaima da li ima autosjedalica iz ove grupe koje se dobro drže, a da im ide 4. godina kao našoj.
Isto tako, ima li tko iskustva s trajnošću ove slijedeće grupe 15-36 kg ?
Može li tko preporučiti neku koja će trajati zaista 6-7 godina ? Ili da odmah budem spremna da će nam u tom periodu trebati dvije.
-
-
-
-
litala zivi u prilicno suncanom kraju a jako sunce (kao i jaka zima) utjecu negativno na materijal.
-
Nama su navlake posvijetlile od sunca, a tamo gdje se poklopilo znoj+sunce je katastrofa.
-
Iako osobno jako volim Maxi cosi priori i XP jer se dobro montiraju, baš sam razočarana materijalom jer naša sjedalica zgleda ko da je dva svjetska rata prošla, kako je zdrapana na pregibima.
Skužila sam da se 0-13 sjedalice skoro opće ne habaju jer bebača stavljaju roditelji unutra, ali ove veće sjedalice odu kvragu ponajprije na donjim bočnim stranama kad klinci počinju sami ulaziti i zlazit pa su ti pregibi pod stalnim stresom od guze i nogica dok se koprcaju u višekratnim pokušajima samostalnog sjedanja i izlaženja iz sjedalice
-
na stranu ono sto je ancica napomenula - da je puno sunca tu kod mene (sto stoji)...
stoji i ovo sto kloklo kaze, a dodajem i to da sjedalicu od 0-13 koristis puno krace od ovih drugih... i sto recimo booster dijete prakticki koristi samo... samo sjeda, samo se veze, samo odvezuje i ostale manevre...
nama su oba boostera "riknula" na onim ruckicama na sjedalu, ispod kojih prolazi pojas automobila... tu je usko za prebacit pojas, stalno se te ruckice habaju, a materijal je boliglava los... pamuk 100posto ali tako tanak i nemocan - uzas jedan :/
-
prva - inglesina 0-13, ko nova u 10 mj korištenja, a puno sam je prala
druga- MC Rodi XP- nakon godinu i pol -ishabana, grozna, ko da je najmanje duplo starija
-
mi imamo bebe confort iseos 0-18 u opticaju već 3 godine i ko nova je. a malac se već dugo vere nutra i van. jako sam zadovoljna s njom
-
Barbi, očito je ovdje na jugu (Jarun) jače sunce 8)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma