Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Zulja ju

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Zulja ju

Evo mene opet s problemima u voznji .
    Nakon skoro godinu dana voznje bez ikakvih problema (zahvaljujuci homeopatiji) kod nas opet krenulo na lose.
    Obzirom da sad ima 2,8 godina i prilicno je rjecita a bogmec i uvjerljiva, zna nam biti podosta nezgodno .
    Jos davno, kad je tek presla u Maxy Cosi XP sam povremeno znala primijetit da joj je jedan dio leda malo crven nakon voznje. Ponekad bi cak imala i malu masnicu na tom mjestu. Pregledali smo cijelu sjedalicu i nigdje nista zuljavo nismo nasli i jako pazimo da joj poravnamo robicu prije nego je zakopcamo, da je ne nazulja zguzvana majica ili vesta.

No ona se na to nije zalila do nedavno. Tocnije, bilo je jasno da je zulja jer se cijelo vrijeme vozila s jednom rukicom zaguranom izmedu leda i sjedalice no nije se plakala. No u zadnjih nekoliko tjedana se buni, place, protestira - intenzitet ovisi o vanjskim cimbenicima (umor, vrucina, glad isl.) no stalno se zali.
    Ponovo sam pregledala sjedalicu i skuzila sam da na djelu gdje joj leda budu crvena stanjio onaj donji sloj, mislim da se to zove vatelin pa smo ubacili komad spuzve.
    No to nije pomoglo jer se i to skroz stisne kad se nasloni (zgoljo je i svi joj kraljesci vire).
    Jucer smo se vracali s mora i na kraju smo se vozile tako da sam ja drzala ruku izmedu njenih leda i sjedalice jer drugacije nije islo (znam da je to bedasto ali nisam vise znala kako da joj pomognem .

Kaj da radim :? ?
    Nemam pojma postoje li sjedalice na kojima je taj dio mekaniji a ako i postoje, pitanje je koliko bi to dugo izdrzalo prije nego njena kicmica izdubi rupu .
    Ovo sa spuzvom i mojim i njenim rukama nije rjesenje a opet ne mogu je niti pustiti da se vozi u sjedalici koja joj, ocito, nanosi bol i ne poduzeti nista :/ .

P.S. homeopatiju smo isprobali i ovaj put ali nije upalilo .

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ajme, nemam pojam kaj da ti napišem...

Jesi se išla muvat i pipkat ostale sjedalice?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nisam a trebala bih.
    No, malo sam paranoicna pa se bojim da cu mozda i nac sjedalicu (recimo za parsto eura ) koja ce djelovat ok kaj se tice tog dijela ali ce onda ispast da joj smeta, kajjaznam, naslon za glavu ili neki sav ili nekaj deseto pa cu se opet ovdje javljati s novim problemom .
    Mozda, sad kad sam je tu istracala, prode samo od sebe 8) .

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

provjerena metoda 8)

nego - mi imamo prioricu xp i nije se ništa stanjilo, odnosno ništa ga ne žulja a piceki su slične konstitucije. možete li reklamirati sjedalicu?

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nemam odgovor, ali i ja sam bila primjetila V na leđima malu modricu, uvijek na istom mjestu nakon što bi se duže vozila.
    Kad je prešla u AS 9-18 imali smo 1mj posuđenu, neku baby safe, i mislila sam da je zato jer nije baš kvalitetna.
    Onda smo kupili MC XP i isto bi se znala pojaviti modrica, ali puno manja i baš nakon duge vožnje.
    V se nikad nije žalila da je išta smeta ili žulja.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ivy, nije to za reklamaciju, nis se ne vidi i moras bas dobro pipat da skuzis to mjesto.
    Mislim da nije samo do konstitucije, barem ne fizickog dijela.
    Ona ti je sva osjetljiva, npr. ne daj boze da joj je nesto na njoj stegnuto, od gaca, carapa do majica, odmah je histericna. Hlace se smiju obuci do tocno odredenog mjesta na struku (nemajka naravno ne moze zapamtiti gdje je to ) inace nastane kraval. Majice ne smiju imati pasice jer i to zulja (pa cak i kad meni djeluje rastegnuto) .
    Jutros sam cak i vrticke slape razvlacila

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kraljevna na zrnu graska? drzim fige da rijesite problem i nadjete udobnu sjedalicu

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj BusyBee prvotno napisa
    kraljevna na zrnu graska?
    Otprilike 8) .
    Posudit cu ovih dana tu pricu, konacno ce se curka imati s kim poistovjetiti .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •