-
topic o abortusu
al sad me fakat zanima, bez zezancije, zasto je flower zakljucala onaj topic o abortusu? donekle kuzim svrhu ovog foruma, i ne poistovjecujem ga s forumima tipa forum.hr/index.hr, al fakat mi nije jasno da svako malo se zamandali po koji topic jer ne odgovara tocno zadanim uvjetima ovog foruma. pa ja bih rado, jako rado procitala sto zene o kojima do sada znam kroz sto su prosle po rodilistima, koje su samohrane il nisu, il kako koja svoju kadu pere, misle i o nekim drugim temama koje se ipak-koliko toliko ticu roditeljstva il osobe koja sjedi iza monitora i s kojom ja osobno evo vec pola godine raspravljam i raspredam o metodama odgoja nase djece.
pa neminovno je da se odredjena grupa ljudi, koja iz dana u dan dolazi ovdje, zeli ipak malo bolje upoznati. mislim, znam o nekima toliko intimne detalje poput onog kako vade muncapove a da ne curi na sve strane, i koja od vas koristi cesnjak na mjesto muncapa (
bljak
), al eto, sto misl(it)e u glavi (osim onog standardnog o pelenama/dojenju/cjepljenju), to ne smijem saznati. nije mi to jasno i malo me ljuti to patroniziranje i cenzuriranje svako malo. nismo djeca.
nemojte (si to dozvoliti) da vam pocnem bojkotirati forum
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma