Nakon vaših 1000 i nešto ispisanih stranica o ZPD, evo da i ja u ovo odabrano društvo prijavim svoju princezu(za to je zaslužna i prozivka na jednom drugom topicu!).
Nije da mi je sva ekipa ovdje baš nepoznata...
Što da kažem o svojoj princezi-šefici? Onaj tko ju je vidio na 5 minuta vjerojatno je skužio sve. Dakle, dijete izrazito jake volje, entuzijazma i energije (izgleda beskonačne). Često smo čuli pitanje: Ona je takva stalno? Kako je bila dojena 2 godine, ljudi su nam prognozirali da ćemo imati cendravo dijete koje se samo drži mamine suknje - ispalo je nešto sasvim drugačije. Inače ide u vrtić, a 3 puta tjedno na bebe vidre (treba tu silnu energiju negdje i potrošiti). Inače, čekamo još jednu čudesnu bebu tj. bebača koji je od svoje sekice dobio radno ime Tarzan. Mi imamo malo drugačiju viziju, ali za sada ona dozvoljava jedino Tarzana.
Btw, i princeza je IVF dijete - trebale su nam dvije godine dok nisam uspjela ostati trudna.
Trenutno ima streptokoknu anginu, i pije antibiotik, ali se energija vratila čim je temperatura pala. Što se ne može reći za mene, jer sam bila sama s njom za vrijeme te temperature (MM na putu) i nakon dvije neprospavane noći samo čekam hoću li se ranije poroditi. Pusa svima koje znam i veliki pozdrav ostalima!