sanja :shock: neću dalje misliti što je moglo biti. samo ne bih htjela biti u koži tm-a kad je shvatio što se desilo.
fiona i marko su me nasmijali do suza![]()
ajvi, pia je premedena i ima tako lijepu glavicu.
andrej me svaki puta sve više oduševljava. zgodan, nježan, šarmantan... ma muškarac za poželjeti.
roza, još samo malo pa si u terminu, a onda ti još jedino može biti važno hoće li tarzančić biti rak ili lavkaj zvrkica ostaje na moru do pojačanja?
mi smo već 10 dana na selu i potpuno smo zahirili. kako stvari stoje produžit ćemo boravak do iza 20.tog osim ako nas moj nestting ne potjera ranije (a još nije niti počeo). ovdje se globalno zatopljenje osjeti tek predvečer i traje oko 2 sata tako da nam tropske vrućine za sada ne smetaju. lada ima bogat društveni život a ni mi ne zaostajemo za njom. vrijeme juri, a ja sam već postala lagano nestrpljiva. ujutro kad se probudimo lada se prvo okrene mom trbuhu (cike su konačno zauzele drugo mjesto) i priča s bebom. ako joj malo dulje nestanem iz vidika odmah me pita jel' se beba rodila...vidim da je i ona nestrpljiva. samo se nadam da joj taj entuzijazam neće nestati kad shvati da je beba ko' mali protočni bojler koji treba samo svoju mamu.