nadam se da je Lovro bolje.![]()
Puse tješilice Fioni i Lovri, ostalima regularne puse![]()
Mi stalno u nekom speedu, jedini je zajednički nazivnik to što F i dalje mrzi mrzi mrzi vrtić. Sve je teže, bitke ujutro su strava i jedva ih podnosimo muž i ja. Kad se popodne vrati, ne može se naužiti stana, jedva ode u šetnju. Tete vele da je drag, miran je i nemaju brige s njim. Ima samo ejdnu curicu s kojom je OK, premda imamo troje prijatelja u kvartu s čijim je klincima u grupi, al nikako se ne želi družiti u grupi. Tete vele da je sav nježan i da ga treba malo očvrsnuti. :/
Danas opet isto - skuži robu, viče da hoće robu za po doma (na koncu je otišao u vrtić u trenirci za po doma, actually), trga se i rukama i nogama svako jutro kad idem na posao.
Danas opet rasprava - hoće biti doma.
Objašnjavam - mama ima posla, tata ima posla.
'Hoću baki i dedi' - urla.
'Ali i baka i deda imaju posla' - ne dam se.
'Hoću baki u Botinec' - viče na mene.
'Ali i baka ima posla' - ne dam se.
I taman kad mislim da je ispucao adute, iz petnih žila se krene derat:
'Ali ja nemam posla'!!! :shock:
Al fakat sam kapitulirala, luda sam više od jutarnjih spremanja.
Par puta sam izašla iz stana s viklerom na čelu, u autu uglavnom psujem i šizim i to mi je jedini ventil.
Sreća je jedina što još svega dva tjedna ide u vrtić, a onda slijedi more.
Brijem da će cijelo ljeto proći u pripremama za jesen i opet vrtić.
Uh Sunce... :/
Ja ću opet o Lovri.... Nama je Lovro prihvatio vrtić kao svoju obvezu. Naime, mi smo mu objasnili da mama ide raditi na svoj posao, tata mora raditi svoj, a on ima najbolji posao na svijetu: igranje u vrtiću.
I to je bilo to. (Tu i tamo u petak se zavitlalo par kovanica u njegovu kasicu i on je bio sretan!!!).
Vjerujem da se Fabi osjeća malo zapostavljenim kada govorite da ga morate ostaviti u vrtiću jer svi idu raditi..samo on ne. Moj savjet: prilagodite priču i objasnite mu da je vrtić njegov posao.![]()
Jao, san, nema kaj nismo isprobali. Bar sam ja svjetski prvak u smišljanju bedastoća.
Al od 10. mjeseca nisam našla formulu za vrtić.
To kak je miran u grupi je prilično scary, s obzirom da je doma i s ljudima koje poznaje itekako energičan i brbljav. Tamo ni čuti za njega. Redom je solist, il je za nekim autićem il je za onim crvenim konjem.
Niti uspijeva nekakav bonding s istom djecom izvan vrtića, niti knjigice.
Najdraža mu je bedasta knjigica 'Sunčica ide u vrtić', svaku večer je čitamo prije spavanja. Sve zna kaj Sunčica radi i kak joj je dobro u vrtiću pa veli da je i njemu tak super, al ne sjećam se dana da smo normalno otišli u vrtić.
Još samo dva tjedna. Tete vele da će biti bolje najesen.
mamma san, kako je Lovro? Nadam se da je bolje.
spooky, nasmijala si me s opisom Dore, kao da gledam Floru. Draga mala umiljata terminatorica.![]()
sunce, izdržite još dva tjedna, pa uživancija.
Mi, kao prvo, sutra imamo vrtićku priredbu! I to na njemačkom! Fiona uopće nije uzbuđena, objasnila mi je da će oni "bit gumci, kao u kazalitu" i da će se na kraju "pokonit" (i onda pokaže kako će se pokloniti), a mi ćemo im pljeskati. Ali zato sam ja izvan sebe! Ići će i Flora, baka i dida, budući da nam je tata na službenom putu dvije države dalje.
Moram vam ispričati i kako je Fiona počela percipirati lovu. Svaki dan kad se vraćamo iz vrtića ona nešto dobije: čokoladnu lizalicu, sladoled, pecivo, flašu vode, bilo što, no to uvijek plati sama, tj. ja joj dam lovu, a onda ona ponosno pruža. Danas je odnekuda iskopala novčanik koji je dobila davnih dana (protivno svakom dobrom običaju - prazan![]()
) i rekla mi "mama, daj mi malo novčića, ali ne puno, jer sam ja još mala i ne mogu paziti na puno novčića, daj mi samo malo". I ok, dam ja njoj dvije kune, objasnim joj da je to točno za čokoladnu lizalicu, da to sad mora dobro paziti i tak. I nažica ona mene još malo novčića, pa joj dam još dvije kune. Da ne duljim, nije ispuštala novčanik dok je prala zube, a zatim me pitala može li spavati s "novčanikom i novčićima". I tak, sad je moje dijete u krevetu s Miom (lutkom) i novčanikom.
![]()
I jedan biser za kraj - stalno mjerka moj roll on, tu i tamo ga uzme, gleda, miriši, a danas nakon kupanja mi veli "mama, daj mi dezić", otvori ga, počne se mazati ispod pazuha i usput mi objašnjava: "da se dezim".![]()
Sunce...ne znam što bih ti rekla...od sveg straha da će nam vrtić biti nešto grozno, nama je ispalo fantastično (pljuc pljuc pljuc)..stvarno se nadam da će vam jesen biti bolja.
![]()
Sanja, Lovro je bolje. Jučer nije htio ništa jesti osim tosta, leibnitz keksa i par štapića (kad sam mu se zaprijetila da ako ne pojede još par štapića i keksa, više mu to nikad neću kupiti...odmah je strpao još dva u sebe).
No, općenito je bolje. Temperaturica je stala. Nema proljeva, ne podriguje se (nema na što...), ne boli ga buša (osim od gladi)...danas smo već pojeli tost sa maslacem..malo ćemo danas probati pojačati ishranu..ako će htjeti što utrpati u sebe.
PLače mi duša, jer mu je jučer bila prva predstava u vrtiću...![]()
Sanja, ufotkaj pišulju i pokaži nam fotkice. I držim fige (mami i tati, a Fiona će ionako blistati)...![]()
lovro, još malo ozdravilica![]()
fiona, joj, krepavam od smijeha... andrej je još u fazi "kupi, kupi, kupi", sam si ujutro kupi životinjsko ali mu novci ništa ne predstavljaju. jutros me žicao da mu kupim motor iz TL-a, a kad sam rekla da nemam novaca za tako velike igračke mrtav-hladan me uputio "pa odi na bankomat".
sunce, ne znam što da ti kažem, izgleda da fabiju baš teško ide. možda i on osjeća kako vama to teško pada, a i svjestan je da ima alternativu u vidu bake i dede (ovo mi je apri osvijestila).
andrej je jučer spavao u vrtiću :shock: , to je u kategoriji velikih svjetskih čuda. istina, malo je zaplakao prije (bio je umoran a prvi put je sam zaspao, sunce moje)ali je teta procijenila da se ne isplati odustati i zaista se brzo umirio i zaspao. svidjelo mu se da drugi malci imaju neke igračke za spavanje pa je danas ponio jednu figuricu od doma "da ga čuva i da se sjeti da ga mama voji", ali on inače ne ferma prijelazne objekte pa pretpostavljam da će je do spavanja negdje zagubiti.
ja sam prezadovoljna, nisam očekivala da će već drugi dan zaspati. još neko vrijeme ćemo zadržati odlazak nakon spavanja, a onda može ostati i cijeli dan ako zatreba. on je bio sav sretan što je nakon spavanja dobio užinu i ponosno je popio jogurt. tako da sam, iako još uvijek ujutro nije presretan kad odlazim, zadovoljna da smo odvalili adaptaciju. :D
bravo za malog pospanca :D
sunce, ivy ti je sve super rekla. srećom ljeto je dobra prilika za pripremu za jesen i toplo se nadam da će fabi na jesen krenuti ispočetka. a i vi se stignete do tada sprijateljiti s tom činjenicom.
danas dođem po ladu vrtić, a ona u plač i tako je jecala, plakala i govorila "teško mi je" dok nismo došli kući. naravno 38,3 ju je odmah uspavalo, nakratko se probudila i opet začorila. to je tako kad smo imali velike planove za vikend.
našoj štedljivoj glumici želimo veliki aplauz![]()
mamma san, baš sam mislila na Lovru i njegovu predstavu i bilo mi je žao, a mogu si misliti kako je tebi. Ljubni mišića, bit će još predstava, glavno da je on dobro.
ajvica, čestitaj Andrejčeku na spavanju, bravo za velikog frajera.
pinocchio, evo velike puse ozdravilice za Ladu, nadam se da će brzinski ozdraviti i da ćete spasiti barem dio vikenda.
Naša predstava je prošla genijalno. Fionina uloga je bila skroz mala, rekla je par tek rečenica, ali su osim tih par rečenica po osobi svi zajedno pjevali i plesali (na pravu pravcatu koreografiju) i baš su drugi roditelji komentirali da se vidjelo da je ona od sve djece najviše uživala. Totalno se ufurala, bila je baš vidljivo sretna.
Kad sam ju nakon predstave pitala tko je bio najbolji na pozornici, vrlo je realno, skromno i odmjereno rekla: "ja".![]()
Nakon predstave smo išli na slatkač, trčanje po Varšavskoj i pentranje po Tinu, a zatim u Ciciban po ljetne cipelice.
Htjeli smo danas na sajam cvijeća, ali vrijeme je katastrofa. Fiona sad slaže slagalice, a mm spava s Florom. E da, moram vam napisati da sasvim službeno imam najboljeg muža na svijetu: jučer je završio poslovni sastanak dovoljno rano da sjedne u auto i vozi pet sati u komadu da bi iznenadio Fionu (koja je mislila da će se tata vratiti tek navečer) i došao na predstavu.![]()
I da, pazite kako skromno dijete imam. Tata je išao u Beč i pitao ju što želi da joj donese - mogla je naručiti bilo što, od igračke do odjeće, no ona je rekla samo "lila čokoladu". (Naravno, tata je donio i još neke zgodne sitnice.)
Sad me Fiona zvala par puta, pa sam slučano stisnula "pošaljite", a nisam završila post.
Htjela sam još napisati da mi je malo neugodnjak stavljati slike s predstave, budući da su na njima djeca koja nemaju veze s ovim forumom, pa nisam sigurna da bi roditelji bili oduševljeni da im se slike djece pojave na netu bez njihovog znanja. :/
Štedljiva glumica je u međuvremenu izgubila svoj novčanik s četiri kune, pa smo ga našli nakon opsežne potrage.
Nakon tri godine i tri i pol mjeseca moje jedino sunce sretno spava u svojoj sobi u svom novom krevetiću :shock:
a ja ne znam što da mislim..ajme, šta će biti kad ode od kuće.
čestitke našoj veseloj glumicimogu misiti kako vam je bilo dok ste onaki ponosni gledali njen prvi nastup. priznaj, jel' pala koja suza?
Čestitke maloj glumici, a također i samostalnoj spavalici!!! (Pinocchio, molim detaljna uputstva kako vam je to uspjelo).
A. je u nekoj intenzivnoj fazi, preko dana izmišlja najčudnovatije priče, i onako ih (baš ko glumac na pozornici) uvjerljivo prepričava ... gotovo da joj čovjek i povjeruje! Jest da se radi gotovo uvijek o njezinoj svakodnevnici kroz koju prolaze i ljudi i majmuni i krokodili i zaručnici razni i nonova kornjača i strašna čudovišta i Andrej i Lada i Lovro i rozi pauci...ali kombinacije i radnja stvarno su ponekad spooky.
Prekjučer je kod bake rađala bebu 8) (zar ti, baka, ne znaš da se bebe rode kroz pišicu? Ma ne, neće mama roditi, nego JA!).
A kad padne noć sve se to izgleda pretače u san...mrmlja, priča, nekad se uspravi na krevetu, nekad počne iznenada grčevito plakati 10-15 minuta...ujutro se naravno ničega ne sjeća.
Bili smo prošlu nedjelju gledati Peću i vuka u ZKL-u. Odlična predstava, odlične lutke, s originalnom muzikom Prokofjeva, naravno. A. zna dobro priču s CD-a, pa joj je vizualizacija baš dobro sjela.
Poslije smo sjeli na ručak (vani, na otvorenom) i baš sam hepi što je tako pristojno sjedila i ručala, jest da se do sita napričala sa svim konobarima i prolaznicima...
Ančica stvarno intenzivno proživljava sve što joj se dogodi. a u zadnje vrijeme ima dosta materijalapeću i vuka ćemo obavezno pogledati, baš smo htjeli u kazalište ovih dana.
ladinu temperaturu i crveno grlo smo i ovaj put izlječili homeopatijom. hagulkice![]()
danas je lada bila jako nemirna, sa mnom nekako rastresena, a s mm-om agresivna. opalila ga je barem 15 puta. moram samo skužiti što nam to poručuje.
ne znam što bih ti rekla. nisam to htjela, nisam planirala i očekivala sam da će se to desiti kroz godinu-dvije, a krevet će nam poslužiti kao chill-out zona. zaspala je uz mene u svom krevetu (ja sam otišla kad je začorila) i probudila se u 2 ujutro. zvala me i htjela je da ostanem uz nju, ali meni se činilo pametnije da ona dođe k meni. tako je i bilo pa je do jutra spavala s nama. to mi je skroz ok za prvu noć. večeras opet spava tamo. naš krevet i kindač niti ne pogledačokolada prvotno napisa
![]()
Pia kao što znate već godinu i pol spava u svojoj sobi, ali ako se probudi u toku noći, obično završi kod nas u krevetu. Par puta se desilo da je nešto trebala i probudila se, ali nakon što smo joj zadovoljili potrebu ( dali vode, pokrili je, dodali medu ) okrenula se na drugu stranu i zaspala...pinocchio prvotno napisa
Dora je još daaaaleko od samostalnog spavanja...( spavala bi ona možda sama, ali samo kada bi cicu mogla uzeti sa sobom )
pinocchio, baš mi je žao da je ovaj vikend lada preuzela andrejev scenarij.tečaj je bio odličan, materijali te čekaju na dolu.
a spavanje u svojoj sobi :shock: , morat ćete joj uskoro i auto kupiti da se ne vraća tramvajem iz diska!
ako se princeza još nije vratila u vrtić, prenosim vijesti - idući ponedjeljak imamo malo završno druženje u našoj grupi!
a andrej se probudio u nedjelju ujutro zaštopanog nosa i izjavio: "čuj, ja ću ti se opet razboliti. boli me grlo." i kihne, a ono izleti zeleno.no, izgleda da je to bilo sve od bolesti i da smo izašli iz začaranog kruga.
vidjela sam vijesti iz varaždina, odlično! doula ide u kompletu s tatekom ili ste zamislili drugačiji aranžamn? baš sam znatiželjna!
Kakve vijesti iz Varaždina :?
I ja kopam i kopam a uspjeh = 0.... :/mara prvotno napisa
pinokijica se polako priprema za THE događaj![]()
http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...7807&start=100
ivy, hvala za materijale. užasno mi je bilo, tim više što je jučer lada bila skroz ok, ali mi je bilo glupo uletiti, a i mm je već imao druge planove...ode vikend.
noćas je spavala do ponoći u svom krevetu i opet sve po istom scenariju: zove mene, ja dođem, legnem kraj nje, ona zaspi, pokušam izaći, ""mama ostani tu" i preselimo se u veliki krevet uz suze jer bi ona spavala u svom krevetu, ali da sam ja pokraj nje. ujutro je pita mm zašto nije ostala u svom krevetu, a ona ga onako kuštrava i snena pogleda i ozbiljno mu odgovori: "pa nisam mogla jer je mami bilo tijesno u mom krevetu"eto, ona bi, ali sa mnom.
hm, to još moram izvidjeti, ali bez doule nikako neću otići u varaždin, a hoću li bez mm-a, to ovisi o njemu i još nekim logističkim faktorima. ma samo nek ja dođem do varaždina, to je već puno.ms.ivy prvotno napisa
kako seka? gdje će ona?
ona ide u vinogradsku jer tamo radi (ali na drugom odjelu) deda-to-be, pa otpočetka ide tamo na kontrole.
eh, kad nije mene pitala.![]()
vidim kako lada pokušava namjestiti raspored spavanja po svojem ukusu, ali mislim da je dobro da njezin krevet ostane njezin, a vaš je ionako uvijek dostupan.
ja sad nastojim da andrej svaku večer zaspi u kindaču (osim ako je njemu baš važno zaspati kod nas) pa se prebaci k nama kad se probudi. ponekad to zna biti tek u 5 ujutro. ali još ne bih voljela da je u drugoj sobi... ovako mu se mogu primaziti ako mi po noći fali.![]()
iskreno, ovo mislim i ja i bila sam sigurna da me neće "iznevjeriti" i otići u svoju sobu, ali ona je imala druge planove. ma ja još uvijek vjerujem da će ona barem do škole plaziti po našem krevetu ovako ili onako.ms.iv prvotno napisa
pozdrav nabrzaka.
I meni su djeca bolesna. Kaslju, smrcu, a Edi ima i malu temperaturu![]()
a evo cekamo goste :/
zar i vi![]()
upravo sam išla po andreja u vrtić, zakurio je i baš je jadno izgledao kad sam došla. ali baku je već s vrata obavijestio da je gladan i žedan.
snorki, zar gosti ne mogu doći neki drugi put?
brzinska pusa svima; bacim pogled na vas uz posao, ali baš ne stižem piskarati :/
sutra odosmo na more na 4 dana i jako se veselimo jer idemo u jedan lijepi mali apartman u nama dragi tribunj - a apartman ima terasu sa THE FATAL POGLEDOM na more i kornate :D
naravno fotke slijede, nadam se da će vrijeme biti o.k., i da ćemo se uspjeti i kupati i sunčati. vid si je nabavio masku za ronjenje i svu dodatnu opremu, i kaže da će roniti...iako histerizira kod pranja glave i bilo kakvog dodira vode s facom.
uglavnom već danima diše na disalicu po kući, a u kadi je isključivo s maskom, pa glumata da meni izranja "blago" /naravno sve to sa apsolutno suhom glavom/.
bisera ima svakodnevno pregršt i više ih baš ne stižem pisati u onu svoju tekicu; jedan od žešćih je kad je na mojoj 15-godišnjici mature pred 7 dana rekao jednom mom razrednom kolegi /ludi umjetnik sa kričavo crveno ofarbanom kosom/:
"..iz koje si ti priče??" /on je fakat mislio da je čovjek neki lik iz priče.../
uglavnom brbljanje i fantaziranje mu je i dalje broj 1 aktivnost![]()
cmok svima i javim se opširnije, a nadam se i češće kad se vratimo s mora!
aneki uživajte i želimo vam toplo morevid me svaki puta oduševi svojim novim maštovitim biserima. stvarno je poseban
![]()
ms.ivy, ako je andrejči gladan i žedan onda je možda neka bezazlena virozica u pitanju. vibram da je tako![]()
snorkići, evo i vama jedna ozdravilica![]()
Uh...tek sad sam se dovoljno smirila da podijelim svoju čemer, tugu i jad...![]()
naime, brižljivo planiran g.o. (stari)...strpljivo skupljani dani tijekom godine...sve otišlo u vjetar!![]()
Naime, trebali smo otići na more 17.6. pa sve do 8.7....3 tjedna...nas troje..bez sveki i šogi...sami....sve naše....
no, kako ti obično biva u najboljim trilerima uvijek se desi neko sr.anje...Doslovno 5 minuta prije nego što sam završila neki izvještaj, spremala se (stvarno!!!) isprintati zahtjev za g.o. i sva sretna uvaliti ga šefu i skupiti potpis...došao mejl od šefa da stiže neka kontrola i ja moram biti tu....AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Uglavnom, idealni godišnji sveo se je na 1 tjedan...putovanja od petka do nedjelje (2 vikenda)...i onda ću uspjeti skopati restl od 10 dana...(sa vikendima)..ali se neću osloboditi sveki i šogi koji će se uvaliti baš u tom tjednu kad ću moći doći dečkima...AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!![]()
![]()
![]()
Pozitivno je to da će mi bebač biti na moru od 17.6. do 17.7....pa opet od nekog 6.8. - 26.8....a koma je to što ću ja biti uglavnom bez njega..i MM-a....![]()
![]()
I eto....uglavnom samo da nam ne dođu neke boleština...IŠ IŠ virusima, bakterijama i ostaloj gamadi!!!![]()
Pusa ozdravilica bolesnicima....![]()
Sretan put Aneki!!!![]()
aneki, toplo vam more!
temperatura ne pada, ovako ili onako bit će doma do kraja tjedna. cilj je u ponedjeljak doći u vrtić na druženje. :D
videkova priča podsjetila me na andrejevu "kako preplašiti sam sebe". on je u fazi borbe protiv zla, stalno su u igri neke strašne šume, čudovišta, medvjedi i leopardi koje tjera mačevima i kopljima. u nedjelju uz oblačenje razveže priču:
- bio jedan leopard i živio je u kući na strašnoj planini. i tako gleda on televiziju, kad se netko sakrije iza drveta i zove ga.
... i odjednom iskolači oči: neću pričati tu priču! bojim se!![]()
okrenula sam priču na frenda-nosoroga koji je došao leopardu u posjetu, sve krepavajući od smijeha kako je uspio sam sebe preplašiti tajanstvenim čudovištem iza drveta.
samoubit ću se...ms. ivy prvotno napisa
![]()
Je li to bio onaj mejl koji je imao par MB attachmenta i koji je blokirao rad servera?mamma san prvotno napisa
Ako jest, za njega se zna i u širim krugovima![]()
Inače, mamma san, meni moji šefovi često priređuju slična iznenađenja... i svaki put ih poželim napucati u jedno mjesto!
tanja_b prvotno napisa
....aha, imao je samo dvije strane...a došo je od šefa svih šefova...a njemu od ovih izvana....
![]()
No nije moj šef kriv...krivi su ovi izvana...i moje radno mjesto. :/
Mamma, koji užas.![]()
cmok i od mene, brzinski.
i mi jurimo na more, pa završavam započete poslove i ne dižem glavu s kompa.
mammaza godišnjim i uživancijom bez priljepaka
Koja noć![]()
Irma bljuje a Mirta kašlje i kuri, mm na službenom.....
Imam podočnjake do preksutra
Cure su sad recimo ok
Irma smazala 2 palačinke, a Mirta harači.
Aneki, dobro vrijeme i pusa roniocu.
Irma je jučer imala priredbu u vrtiću, a kako je Happy feet omiljeni crtić unazad par dana, ona je bila Mumble![]()
Sve dok joj s eu jednom trenu oke nisu napunile suzama i ostatak predstave odgledala je iz mog krila.
Moja mala nježna , ne voli masu oko sebe.
Mama san, drž se, inače promjena plana u zadnji čas mi neopisivo diže tlak ( to je jarac u meni)
Svima bolesnima, da što prije ozdrave.
A i mi smo planirali sutra ići na more, no možda odgodimo.
Ajoj, mamma sanić ... možda to nije definitivno, možda ipak uspiješ realizirati svoj plan!
Anekice, nekako mi je falio Vid - njegove ideje i priče me uvijek iznova fasciniraju! Uživajte na moru!
Reci mi, molim te, da li Videk ikad onako dječje 'poludi' pa počne prkositi, pa vitlati autiće po zraku ? Nekako imam osjećaj da je predobar!
Mi sutra idemo na Bled. Vrijeme je obećavajuće, a nekako imam osjećaj da je u Sloveniji još i gore!
No, kako mamma san veli, najvažnije je da nema virusa i bakterija, da bolesni brzo ozdrave, a zdravi ostanu zdravi!
Velika pusa svima!!!
ne brini miloc, samo što ih ovdje hvalimo a ogovaramo u četiri oka ili kad se ulovimo u kružok na proslavicama ročkasa.miloc prvotno napisa
IPAK, moram reći da svi zpdići jesu predobri, u globalu.![]()
Uh Mara...baš su vas beštije pronašle.... :/
Miloc...i ono naše milo lako odgojivo dijete je pošizilo u zadnjih 5 dana....razvlači nas uzduž i poprijeko... :/
Putnicima sretan put...a svi vi koji ostajete....opet sretan ostanak...i IŠ IŠ beštijama...
mamma sanic, mozda se sef predomisli :/ sve se nadam
malim bolesnicima![]()
moja djeca su jutros dobro. Edi je sinoc imala temperaturu, pa smo joj stavili cepic (lakse je nego sirup), tako da je danas ok.
zato je mene safatalomm radi od 11.30 h do 19.00
![]()
probat cu im nekako kakvu gustu juhicu napravit. Inace sam nesposobna za bilo kakve poduhvate. :/
opet nam se topic pretvorio u bolnicu![]()
snorki i maro, držite se... andrej je noćas dostigao rekordnih 39,9 a danas uopće nema temperaturu. mazimo se i uživamo doma.
svim moreplovcima želim da se vrijeme upristoji.
Ajvica, Mara i Snorki, evo puno pusa-ozdravilica vašim malcima i pusa-izdržilica vama.![]()
mamma san, grozno za more! Baš mi je žao, pa ne vjerujem!
Anek i Tweetica, dobro se provedite na moru.
miloc, vama lijepi provod na Bledu!
Kod nas je, na sreću, sve po starom i sve manje-više ok. Imamo i jednu kapitalnu novost, no o tome za dan-dva - da se ne ureknem (ah, praznovjerje). Fiona je živahna i vesela, isto kao i Vid ima biser na biseru (odvaljujem na crvenokosog lika iz priče
) i tek pokoji stignem zabilježiti. Ja sam u totalnom poslu, krajem prošlog tjedna imala sam jedan dvodnevni skup, početkom ovog jedan drugi, uz to još neke obaveze sa strane i sve to rezultira punim pogonom od ranog jutra (Florinog buđenja) do kasno navečer (spavanje nikad prije dva). Sinoć mi ije Flora bila veći dio noći na cici, danas sam zombi.
Puno pusa svima!![]()
sad sam znatiželjnaSanja prvotno napisa
pasmater.....i sad šutiš...a mi krepavamo...mara prvotno napisa
daklem:
1. Trudna??![]()
2. Vraćate se u Beč? :/
3. Selite se na more?
4. Selite se..nekamo....
ccc, vidi je kako baca mamac![]()
mamma, jesi uspjela nešto srediti za more?
andrej je s tatom vani, i dalje nema temperaturu - da mi je znati što je to protutnjalo noćas!
ma ništa...sve kako i je..samo tjedan dana, pa vikendi (radni dani u 2 tjedna...bez mojeg malog miša i on bez mene...i MM-a ću ubrojiti) i onda kojih 8 dana zajedno. Dobro je jedino što će malac u prvoj turi biti mjesec dana na moru. Umrijet ću.
A što se tiče beštija....na žalost hrpa ih vlada....
e hebe mu![]()
kod mene su djeca dobro, osim sto Edi vec dva dana nista normalno nece da jede. Supu je vratila iz usta. Jela bi samo gluposti i evo muku mucim.
Plus sto im je jucer tetka donijela SMOKIIIIIIIII, pa ga sad samo traze.
Nikako mi nije jasno sto ljudi uvijek, ama bas uvijek djeci kupuju SMOKI![]()
Tacno mi doslo da ga zafrljacim kroz prozor. Ali, vidjeli su ga i sad je to gotovo.![]()
mene gripa ozbiljno drma. Jedino sto nemam temperaturu. i sanjam da lezim u krevetu. Nema sanse da to od djece mogu uradit![]()
Evo, danas smo obavili i posljednji razgovor, pa sad mogu reći: Fiona mijenja vrtić. Ići će u kvartovski, također s cjelodnevnim njemačkim programom.mamma san prvotno napisa
Trudnoće prepuštam mamama jedinaca.![]()
![]()