-
i mi smo romobilisti, tj. lada. nemam pojma kaj vozi (isti kao andrejčekov samo druge boje), ali je odličan i stabilan i uopće ne pokazuje želju za prelaskom na neko drugo prijevozno sredstvo. slova, brojke- niente, zero, nula, ništica, ali zato za većinu tramvaja u gradu zna kuda voze-sedmica ide teti ami, baki i didi, jedanaestica vozi do marite i kire, sedamnaestica do sonje itd.
danas smo proveli svi skupa ravno 3 sata na kontroli u rodilištu. lada je dijete za poželjeti u takvoj prilici što je i mene iznenadilo. ona se zabavljala sve u 16 i naravno puna je dojmova. pa ipak, niti uzv niti ctg nisu je toliko fascinirali koliko spoznaja da postoji službeni lift za doktore, i onaj drugi za ostale. srećom, rodilište je totalno baby friendly tako da nam nitko nije uzeo za zlo što smo poveli dijete sa sobom. na kontroli inače sve ok i idem opet za 2 tjedna kada ću ući u 38.tj. :shock:
ajvi, kako je bebica? jel' došla kući? nadam se da je sve super i da već ciki ako velika.
sunce, ovo s vrtićem me totalno raznježilo. mogu misliti kako su se tebi oči negdje zacaklile kad si vidjela što je fabi napisao.
ostalima pusa velika iz seoske idile
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma