-
Pia isto ima bicikl, ali uopće se ne vozi. Nije joj to baš fora. Možda bi i bilo fora kada bi se imli gdje voziti u miru bez frke da će nas pokupiti auto. Drugi problem je to što se ona vozi dosta brzo i potpuno je neoprezna. Jao, meni neki dan se skoro zabušila u susjedov novi auto.
Eh, da i još to s biciklima. Jel furaju vaši klinci i kacige? Ja sam to uvela pod obavezno pa se ponekad Pia neće voziti samo zbog toga što mora imati kacigu, ali ja se nedam. Kaciga ili nema vožnje na biciklu...
Ne znam šta je ovih dana u zraku, ali cure su mi jaaaaako živahne i nervozne. Totalno ludilo je kada dođemo iz vrtića. dora protestira zboga mam baš svega. Hoće juhu, neće juhu, hoće meso pa se predomisli i zazviždi mi komad mesa na pod...ma ludnica.
Pia je danas prosjedila na stepenicama dobrih 45 minuta i plakala zbog toga što joj je šlapica bila predaleko, a nije joj se dalo dići i uzeti ju. Ja joj nisam htjela dodati iz principa i tu je nastao krš i lom. Suze krokodilske, vrištanje, lupanje nogama....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma