-
Paranoična?
Ne znam što mi se desilo? Jel to radi trudnoće pa kao sam još pod utjecajem hormona ili sam izgubila hrabrost???
Inače nisam paranoična, al sa Janom me svega strah. Plače - Što joj je? Gladna? Bolesna? Nosala bi se?
Kao da sam sve zaboravila, sa Mijom sam bila tako sigurna.
Sad sam pod dojmom večerašnjeg plača uzrokovanog cjepivom i već mi je sat vremena želudac zgrčen.
Inače stvarno nisam zabrinut tip... Ima li to veze s brigom za djecu, sad ih je dvoje pa...
Nemam pojma.
-
Hajde Lea, ne daj se!
I moja je Klara jako plakala poslije cijepljenja i imala je jako natecenu nogu, ali sutra je sve bilo OK.
Treba ti malo vise vremena da upoznas bebu, i ja sam u pocetku sizila (dobro, moj je razmak ipak malo veci jer je Marko 7 godina) i niceg se stvarno ne sjecam ni sada, kao da nikad nisam ni imala prije dijete... ali sad sam vec s Klarom totalno super (a eto, tek je 6 mjeseci), sad ju sve kuzim, svaku "vrstu" placa, sto i kako... i vec sam i zaboravila da je u prvih 2 mjeseca bilo pakao (jos je ona ranije rođena i bila je tako mala i ja sam se svega bojala)... stvarno, nisam znala ni jel ju dobro drzim, ni jel ju dosta hranim, ni kad treba pelenu tocno presvuci, pa sto kad place... a sad je to sve proslost kao da je bilo prije sto godina...
PROĆI ĆE! A i hormoni ti sad najjace luduju, i naravno, nije isto kad imas samo jedno dijete za brigu, i sad kad imas dvoje... samo polako... i iskoristi bake da sto vise pomognu
-
Točno. Prošla je briga s noći.
Al stvarno mi se čini kao da sam masu toga zaboravila.
Imaš pravo kad kažeš da se treba upoznati. Istina je, još je rano.
A i još sam luda babinjača....
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma