Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Paranoična?

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Paranoična?

Ne znam što mi se desilo? Jel to radi trudnoće pa kao sam još pod utjecajem hormona ili sam izgubila hrabrost???
    Inače nisam paranoična, al sa Janom me svega strah. Plače - Što joj je? Gladna? Bolesna? Nosala bi se?
    Kao da sam sve zaboravila, sa Mijom sam bila tako sigurna.
    Sad sam pod dojmom večerašnjeg plača uzrokovanog cjepivom i već mi je sat vremena želudac zgrčen.

Inače stvarno nisam zabrinut tip... Ima li to veze s brigom za djecu, sad ih je dvoje pa...
    Nemam pojma.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Hajde Lea, ne daj se!
    I moja je Klara jako plakala poslije cijepljenja i imala je jako natecenu nogu, ali sutra je sve bilo OK.
    Treba ti malo vise vremena da upoznas bebu, i ja sam u pocetku sizila (dobro, moj je razmak ipak malo veci jer je Marko 7 godina) i niceg se stvarno ne sjecam ni sada, kao da nikad nisam ni imala prije dijete... ali sad sam vec s Klarom totalno super (a eto, tek je 6 mjeseci), sad ju sve kuzim, svaku "vrstu" placa, sto i kako... i vec sam i zaboravila da je u prvih 2 mjeseca bilo pakao (jos je ona ranije rođena i bila je tako mala i ja sam se svega bojala)... stvarno, nisam znala ni jel ju dobro drzim, ni jel ju dosta hranim, ni kad treba pelenu tocno presvuci, pa sto kad place... a sad je to sve proslost kao da je bilo prije sto godina...

PROĆI ĆE! A i hormoni ti sad najjace luduju, i naravno, nije isto kad imas samo jedno dijete za brigu, i sad kad imas dvoje... samo polako... i iskoristi bake da sto vise pomognu

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Točno. Prošla je briga s noći.
    Al stvarno mi se čini kao da sam masu toga zaboravila.
    Imaš pravo kad kažeš da se treba upoznati. Istina je, još je rano.
    A i još sam luda babinjača....

Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Lea, ma ne brigaj, sve ce se to smiriti i doci na svoje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •