evo sve je u naslovu
molim preporuku za dobrog ginekologa/ginekologinju
na području Zagreba koji/koja ima iskustva sa gore navedenom populacijom i njihovim specifičnim problemima
prilično je hitno
hvala unaprijed
evo sve je u naslovu
molim preporuku za dobrog ginekologa/ginekologinju
na području Zagreba koji/koja ima iskustva sa gore navedenom populacijom i njihovim specifičnim problemima
prilično je hitno
hvala unaprijed
Dr. Topalović ili dr. Ćurić u studentskom dispanzeru na Trgu žrtava fašizma...imaju dosta 'odraslih' pacijentica, ali obzirom da su prvenstveno tamo zbog studošica...
da li primaju pacijente privatno?
cura ima svog ginekologa no htjela bi čuti još poneko mišljenje
Dr. Lada Magdić u Petrovoj. Mekad je malo mušičava, ali je dobar stručnjak.
Topalović prima, ali ne znam točno kad, znam samo da su mu utorak i petak rezervirani za trudnice...maria71 prvotno napisa
Idem sutra do njega na prvu kontrolu pa ga mogu pitat...![]()
Dr. Višnja Tadić, Mašićeva ulica. Jako draga i izravna, a prvenstveno stručna i nježna. Sve preporuke.![]()
dr nives sikanic dugic u klaicevoj
2. kat, odjel za planiranje obitelji ili tako nesto
kod nje uglavnom dolaze tinejdzerke i adolescentice![]()
jako je draga i vrlo strucna
u uvodu sam bila štura
sad mi je slika jasnija:
djevojka ima problema sa menstruacijom od kada ju je prvi put dobila,ili je nema par mjeseci ili ima produžena krvarenja
njen ginekolog je stara škola i uglavnom je šopa sa kontraceptivnim tabletama (za regulaciju ciklusa)
ja sam pak mišljenja da bi je trebao na uv pogledati dobar dijagnostičar i onda odrediti terapiju a ne da se kljuka hormonima
o tome kako joj to sve djeluje na psihu ,ne moram ni pisati :/
...mislim da nisam bila kod gore navedenih ginekologa u studentskoj poliklinici, ali nebi ju baš preporučila jer ima puno pacijenata i često se mjenjaju doktori...
Preporučam dr. Harni. Pristupačna, stručna i temeljita.
Meni su super ovi u Klaićevoj, :D
jako su stručni i profesionalni, sigurno će pomoći !!!![]()
![]()
![]()
Dr.Harni je stvarno divna zenai odlican ginekolog. Toplo ju preporucam. Morala sam mijenjati ginekologa nakon 7 god. jer je otisao van raditi, pa sam se odlucila za nju. Komplet pregled - pregled, papa, uzv i konzultacije su 400 kn. Ima i svoje web stranice www.poliklinika-harni.hr
Lada Magdić? Ni slučajno!
Ja sam prije 13 godina, kad sam imala 15, prvi put išla ginekologu na pregled zbog neredovitih menstruacija, i svi su mi savjetovali nju, kao super stručnjaka, blabla...Otišla sam kod nje, dijagnosticirala mi je policistične jajnike, stavila me na pilule da mi "uravnoteže ciklus"...odlazila sam kod nje još tri godine, i uvijek je moje policistične jajnike riješavala na isti način - pilulama. Iako bih mengu dobijala samo na pilulama, a kad saam prestala ne bih je dobila po par mjeseci, NIKAD me nije poslala na hormonske preglede niti na išta slično.
Danas muku mučim pokušavajući zatrudnjeti...ne bih je preporučila ni najgorem neprijatelju.
E da, i još jedan dodatak, taj put kad sam prvi put bila na pregledu, ona je pozvala tim od jedno 3-4 muška studenta medicine da dođu gledati...umrla sam skoro od srama...zamislite si scenu, imam 15 godina, prvi pregled, a trojica 20-godišnjaka zaviruju...koma![]()
Neka ode u polikliniku Harni, ma čak i na studensku, sve je bolje od Magdićke.