Imate li ga (imunitet) uopce?
Koliko cesto vas kose viroze, prehlade, razne bolesti pristigle iz vrtica i skola odnosno, ono sto me u stvari najvise zanima je: sto radite da budete zdravi usprkos svemu, nespavanju, zivciranju, brizi oko djece?

Meni osobno je uvijek krizno vrijeme bas sad, od travnja do lipnja - zadnjih godina cijelu zimu prezivim bez dana bolovanja, samo sa pokojim periodom curenja nosa dok su svi ostali u obitelji svako malo prehladjeni ... no, onda nastupi rastur i svako proljece odlezim po 2-3 tjedna radi raznih boljki dok ostali uzivaju.

Prije sam neko vrijeme uzimao immunal kapi i mislim da su bile OK. S propolisom sam pokusavao, no nemam dojam da mi je ista koristilo (mozda i zato sto sam kao klinac bio alergican na pelud pa i sad zazirem od takvih pripravaka iako je alergija odavno prosla), povremeno se pomognem homeopatskim sredstvima, nekad po savjetu doktorice uzmem rundu vitamina ... no, jos nisam nasao dobitnu kombinaciju s kojom bih recimo izdrzao citavo proljece bez bolovanja i boravka u krevetu.
(onda se sjetim godina bez djece kad sam znao prozivjeti po 6 godina bez dana bolovanja ... ah)

Dakle, ajmo informacije na sunce - s cime se efikasno boriti za podizanje opceg imuniteta?