ok, tema je sigurno vec pretresena po milijarditi put, ali kak nam se uvijek cini da je nasa situacija jedinstvena, moram otvorit novi topic, nadam se da mi necete zamjeriti
mi vec lagano guramo prema 4.mjesecu. od pocetka dojim na zahtjev (drukcije ni ne znam) i kod nas je to vise manje od pocetka zivota znacilo svako malo. prihvatila sam da cinjenicu da cicu hoce i radi mazenja, radi uspavljivanja, radi utjehe, da mozda ima skok u razvoju (kod nas taj skok nikad nije ni prestao ) itd.
medjutim, moram priznati da mi je vec pomalo puna kapa svega. pitam se da li mozda ipak nesto krivo radim? mozda se naviknuo jesti malo i cesto (imali smo faze kad su podoji trajali 10 min, onda kad su trajali po sat vremena, sad smo opet na kratkim) :? u zadnje vrijeme ga sve naokolo zanima pa se ne moze skoncentrirati na dojenje, malo slusa okolne zvukove, malo bulji u mene, pa opet malo prione na cicu. to kad je dobre volje. kako vrijeme prolazi, on postaje sve nervozniji pa se onda ljuti cim mlijeko vise ne tece kao iz pipe, izvija se, place... ma uh, onda pocinje ludilo
ispada da ga - kad je budam - prosjecno moram u sat vremena tri puta stavljati na prsa...
prije nego zagnjavim tete savjetnice na sos telefonu - mozda vi imate kakav savjet...?
hvala svima unaprijed