s vremenom...kako beba raste...prolazi i to vješanje po sisama!! dojim na zahtjev, jer mi je glupo svo malom davat jest onda kad to ne želi...nekad jede svako sat...nekad pređe 3, 4sata i niš...male bebe u počecima uglavnom i budi proždrljive, puno bljucaju i sl...i moj je bio takav...sad više nije...sad ima i druga zanimanja osim sise!! ustvari, zna se dogodit da ja njega navlačim ajd jedi...jer mi se učini da je puuuno prošlo....al, nema šanse...kad on oće i gotovo!! i ja to onda poštujem! sad je i vrućina...moguće je da beba tek malo cugne...radi žeđi...ja bih savjetovala dozvoljavanje da bebač bude na sisi od 0-24 ...jer, tako male bebe ne sisaju sam rad hrane!! maženje, sigurnost, utjeha, instinkt za sisanjem.... davanje čajeva prije 6mj nije preporučljivo...jer čaj ispire zaštitni sloj na crijevima...kojeg stvara majčino mlijeko...korištenje dudica i boca može dovesti do konfuzije...pa se beba navikne na bocu jer joj je lakše...kod mene nema boca (bar ne za sisanje) ni dudica...i mogu reć da se od onog "moj sisa i ničija više" polako oblikovao u sasvim, kako bih rekla, "pristojno" dijete