Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: RODA vas poziva - Tjedan otvorenih vrata 03.-07.09.07.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno RODA vas poziva - Tjedan otvorenih vrata 03.-07.09.07.

Dragi naši,

Udruga RODA povodom svog rođendana organizira Tjedan otvorenih vrata, u gnijezdu, u Čanićevoj 14, od 03. do 07.09.07.

Svaki dan će biti posvećen jednoj od Rodninih aktivnosti:

Ponedjeljak 03.09. radionica/predavanje o PORODU - pocetak u 17 sati

Utorak 04.09. Mala Škola Dojenja

Srijeda 05.09. od 16 do 20 sati DRUŽENJE

Cetvrtak 06.09. radionica o PLATNENIM PELENAMA

Petak 07.09. predavanje o AUTOSJEDALICAMA - pocinje u 18 sati

Na druženje u srijedu su pozvani svi zainteresirani, nije potrebna posebna najava, dođite nam, upoznajte nas i ono čime se bavimo, kupite majice za vaše najmlađe, počastite se finim kolačima i zajedno s nama proslavite RODIN 6. rođendan!

Točne termine za predavanja/radionice upisati će naše organizatorice, pratite topice i predbilježite se za ono što vas zanima!

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Evo konačnog rasporeda našeg Tjedna otvorenih vrata:

- ponedjeljak, 3. 9. 2007. Roditi prirodno – roditi sigurno (druzenje od 17h, pocetak radionice u 18h)

- utorak, 4. 9. 2007. Mala skola dojenja (druzenje od 17h, pocetak radionice u 18h)

- srijeda, 5.9. 2007. neobavezno druzenje: proslava Rodinog rodjendana, proglasenje Najfotke Rodinog natjecaja, torta i kolaci (od 16 h nadalje)

- cetvrtak, 6. 9. 2007. Radionica o platnenim pelenama (druzenje od 17h, pocetak radionice u 18h)

- petak 7. 9. 2007. Autosjedalica – uvijek i bez iznimke! (druzenje od 17h, pocetak radionice u 18h)

Mjesto održavanja:
    Čanićeva 14

Ni za jedan dan nije potrebna prethodna najava ili predbilježba, dođite i proslavite s nama Rodin 6. rođendan!

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Frida prvotno napisa
    Ni za jedan dan nije potrebna prethodna najava ili predbilježba ...
    Forumasi, hocemo li opet, kao za 5-godisnjicu, doci sa bedzevima sa avatarima, u cilju boljeg upoznavanja?

Usput, vremenska prognoza za srijedu je koma, kisurina i ledeno, organizirajte ugurivace, kao u japanske metroe, da uguraju sve posjetioce u onih par desetaka kvadrata gnijezda.

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

[quote="tatek"]
    Forumasi, hocemo li opet, kao za 5-godisnjicu, doci sa bedzevima sa avatarima, u cilju boljeg upoznavanja?
    pa ćeš opet stajati pored mene?

buby avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj tatek prvotno napisa
    dobro jutro svima
    ovako je trebalo izgledati

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

[quote="buby"]
    Citiraj tatek prvotno napisa
    pa ćeš opet stajati pored mene?
    Nemam nista protiv.
    Ja sam se onda deklarirao nickom i avatarom i upoznao imenom i likom jedno tucet-dva forumasa.

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

podižem.

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Druzenje bilo pa proslo, sreli smo dosta poznatih i nepoznatih lica, upoznali pokoje novo lice koje se krije iza poznatog avatara ( mamajosmalo!) ... a ja bih najradije zaredao od jednog do drugog i izupoznavao se, no uz svu tu guzvu i gomilu djece koja skacu, placu, hoce jesti, piskiti, piti, prolijevaju i protestiraju zakljucio sam da to definitivno nije najbolja prigoda.

Kreker sendvicici i kolaci su bili fini, tortu nismo probali (ali su zato Vedran i Zrinka palili i gasili svjecice barem 10 puta ), trzili smo dvije majice, penjali se po galeriji, izdurali jedno piskenje po gacicama i jedno kakanje na mjesto kud treba, izdrzali i Zrinkin skoro pa polusatni protest protiv ulaska u auto ispred "gnijezda" ... i sve to u samo sat vremena - moze li tko reci da nismo sadrzajno proveli to vrijeme?

Pozdrav svim Rodama, hvala organizatorima na pripremi ugodnog druzenja (steta sto vrijeme nije bilo ljepse pa da se moglo s klincima preseliti na igraliste), vidimo se opet nekom slijedecom prilikom!

(e da, pozdrav i muskoj sekciji Rode, mislio sam i do vas malo, no tad su zaredale neprilike sa djecom, a oni ipak imaju prednost )

Lu avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

meni je isto bilo super :D rodin rodjendan mi je onako bio pravi djecji rodjendan.
    svaki put kad negdje moram ic malo mi se ne da a onda kad odem bude mi super!

a iduca prilika kuca na vrata. volontiranje na primopredaji i rasprodaji

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

I mi smo bili, i baš mi je drago da smo bili, jer smo se oboje dobro proveli.
    Ja sam imala priliku malo popričati, a Andrej otkriti sve tajne zaštitne ogradice za stepenice

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

I nama je bilo baš supač, a pogotovo curama koje su se ludo zabavljale. Megica je stekla par novih frendića, obogatila se za dvije majice, koje je na licu mjesta morala probati. Linduška je uglavnom bauljala uokolo i svako malo prstić uvalila u onaj plavi šlag na rodinoj torti.
    Dok nisam jurcala za njima, uspjela sam upoznati nekoliko novih lica, što mi je jako, jako drago.
    Papica je bila fina, atmosfera nabrijana, ma sve 5!

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cekamo vas i danas na predavanju o autosjedalicama i druzenju!
    Druzenje pocinje u 17, a predavanje u 18 sati.

mamaiema

Početno

ja sam jako željela doći i kupiti majice ali cijeli sam tjedan radila popodne i nisam mogla

mogu li se još negdje nabaviti majice

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj mamaiema prvotno napisa
    ja sam jako željela doći i kupiti majice ali cijeli sam tjedan radila popodne i nisam mogla

mogu li se još negdje nabaviti majice
    http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...30435&start=50
    svaki utorak i cetvrtak u RG i na rodinim akcijama (DPZ; TD; rasprodaja...)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •