Citiraj Suzizana prvotno napisa
Citiraj Antonelica prvotno napisa
Moj Đivo ma evo skoro tri godine a imam velik problem. Neće da normalno jede nego sve mora biti polusmiksano!!!! Čak i bananu gnijećim viljuškom! Jedino jede smoki ili čips, nekad uzme samo sredinu od kruha, nikakve čokoladice, ništa!!! Samo kašikom jede. Neznam kako da ga naučim da jede i žvače. Inaće svaki put kad jede treba upalit crtani. Pomozite!!!! :? :?
gle ne bi htjela biti gruba, ali sam si kriva. :/
već odavno je trebao jesti normalnu hranu i koricu kruha i sve, a ne izmiksano, predugo si čekala i sada će ti dugo trebati da ga odvikneš. a što se tiče gledanja crtića ista stvar. kad se jede onda se ne gleda TV niti se igra, samo se jede i to na mjestu određenom za jelo. tako da dijete zna, kad se spava, kad se jede, a kad se igra.
to tvrdi mam cija djeca vole jesti a ja kao mama cije dijete ne voli jesti jos imam kao trik hranjenja u kadi, hranim ga dok setamo pse i isprobavam sve samo da nesto udje u njega

sva sreca da jos sisa

isla sam kod doktora zbog loseg papanja i tamo su mi rekli da dok klinac raste i normalno se ponasa nema razloga za frku

mozda mu pregledajte zubeke da nije nesto pokvareno, moj ima slomljen prednji zum i 2 karijesa i sigurna sam da mu smeta

ove ideje sa iskljucivanjem crtica i slicne militantne metode nemoj koristiti ako imas osjecaj da mu to ne odgovara. ti sama najbolje poznajes svoje dijete i moras pratiti njega a ne ideje drugih mama

zanimljivo je da militantne ideje dolaze uglavnom od cry out ekipe, sve ap mame su vise nabrijane ne dogovor i pozitivnu motivaciju