Pozdrav svima :D !!!!
Nemam dovoljno riječi kojima bih vam zahvalila na podršci koju pružate jedni drugima. ja se evo tek javljam iako već nekoliko dana švrljam po postovima.MM i ja smo u braku skoro 4 god.Nakon par mjeseci pokušavanja i pretraga,bolno smo zaključili da ne možemo imati vlastito dijete s obzirom da je MM-u dijagnosticirana azospermija.Šok.Bolraznina:Nevjerica.Suze....rijeke suza.Sreća je bila u tome da sam (zahvaljujući vjeri u Boga,za koju nisam imala pojma da posjedujem u tolikoj količini)imala snage prihvatiti to,nakon odrđenog vremena,kao situaciju koja se događa i nekim drugim ljudima i o kojoj ni u ludilu ne treba šutjeti. Koristili smo razne terapije čajevima,vitaminima,medovima,međutim..ništa.Cij elo to vrijeme kroz cijelu situaciju prožimala se molitva i razgovori sa našim duhovnikom-DJ.
Kad bi MM zapao u krizu,uvijek sam iznalazila snagu za ohrabrenje iako sam i sama bila očajna a to ni u ludilu nisam smjela pokazati.
Sve u svemu,imali smo veliku sreću i milost da nas je ta situacija samo zbližila i ojačala.
Prije braka smo pričali o tim mogućnostima jer je par mojih poznanika bilo suočeno s takvim problemom i imali su velikih problema u braku.
Ni pod koju cijenu nisam željela da se to dogodi nama,jer mislim da se puno volimo i jako dobro razumjemo jedno drugo i pašemo si u svakom pogledu. Tako smo razgovarali i o tome i došli do zaključka,da ako ne budemo mogli imati svoje dijete,da ćemo ga/nju usvojiti.
I tako nakon više mjeseci patnje,tapkanja u mjestu i skorog gubljenja nade,DJ u jednom sasvim običnom razgovoru onako usput,neobavezno,spomene usvajanje.Mi smo se pogledali,kao ono,to se podrazumjeva,ali ne još(kako je to bilo glupo !!!).
Tek nakon par mjeseci,jedno jutro smo se probudili i kroz razgovor shvatili da i u jednom i u drugom ima jedan dio koji ne možemo pružiti jedno drugom.To pripada nekom trećem!
I to je bilo to. Uz razgovor s DJ i njegovom ogromnom podrškom,danas smo u fazi testiranja kod psihologa(ja bila jučer).
Ovom se prigodom želim posebno zahvaliti"čokoladi" i njenim postovima koji su mi dali podršku i naveli me na javljanje.
Hvala i svima drugima u svoje ime i u ime svih "početnika" u posvajanju(znam da će me podržati)
Ovo je bilo samo kratkojavljanje.
Pozdrav svima!!!!!!!!!!!!1