Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Umor i još ponešto

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Umor i još ponešto

Ne znam kaj mi je ... :/
    Rodila sam prije 8 mj. curicu koja mi je promijenila život od glave do pete i svake sekunde uživam u majčinstvu.
    Već tjedan dana sam jaaaako umorna i mogla bih zaspati već u 20h. Apetit mi se smanjio, a kad se najedem imam osjećaj kao da mi je loše sjelo. ( ne znam kako bih to drugačije opisala ) .
    Postala sam jako osjetljiva i za tren mi krenu suze na oči. Jedno vrijeme sam imala knedlu u grlu i cijelo vrijeme osjećaj da ću ekspoldirati. Sad se to smirilo, ali sam još uvijek umornaaaaaa.
    Menstruacija mi kasni nekih 5 dana pa sam napravila test za trudnoću koji je bio negativan pa sam isključila tu mogućnost kao uzrok mojih tegoba.
    Jeste li imale sličnih tegoba? Što bi mi moglo biti? Manjak željeza možda ili ...
    :? :? :?

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

spookice, napravi ti taj testić za još par dana
    kad sam zatrudnila, di bi sjela, tu sam mogla i zaspati. bila sam totalno bez apetita, i kako što kažeš,kad bi nešo pojela loše bi mi sjelo.
    Sad, mali osvrt na problem, ako ipak nisi trudna. Ja sam se prije nekoliko dana opet počela vitaminizirati sa Prenatalom. Nekako sam osjetila da sam umorna, ali ne od neispavanosti, nego nekako drukčije, pa sam počela uzimati jednu kapsulu prenatala, i nekako sam bolje.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Re: Umor i još ponešto

Citiraj spooky prvotno napisa
    Ne znam kaj mi je ... :/
    Rodila sam prije 8 mj. curicu koja mi je promijenila život od glave do pete i svake sekunde uživam u majčinstvu.
    Već tjedan dana sam jaaaako umorna i mogla bih zaspati već u 20h. Apetit mi se smanjio, a kad se najedem imam osjećaj kao da mi je loše sjelo. ( ne znam kako bih to drugačije opisala ) .
    Postala sam jako osjetljiva i za tren mi krenu suze na oči. Jedno vrijeme sam imala knedlu u grlu i cijelo vrijeme osjećaj da ću ekspoldirati. Sad se to smirilo, ali sam još uvijek umornaaaaaa.
    Menstruacija mi kasni nekih 5 dana pa sam napravila test za trudnoću koji je bio negativan pa sam isključila tu mogućnost kao uzrok mojih tegoba.
    Jeste li imale sličnih tegoba? Što bi mi moglo biti? Manjak željeza možda ili ...
    :? :? :?

ovako nesto, s razdrazljivoscu, neurednim menstruacijama, malaksaloscu sam i ja imala. mislila sam da sam samo iscrpljena. onda sam vadila krv i otkrila da mi je zeljezo 3 (normalna min. granica je 9).

lijecila sam to godinu dana.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Svakako ponovi test, a ako je opet negativan, ja ti savjetujem da napraviš kompletnu krvnu sliku, zajedno sa jetrenim probama. To ti je gotovo isti dan, a znat ćeš na čemu si. Ako ti i fali željezo, pokazat će se. Nije dobro piti željezo ako se ne pokaže manjak, jer može štetiti.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

ja sam se BAŠ TAKO osjećala kad sam zatrudnila , a 2 testa su mi bila negativna, a menstruacije niotkud :shock:, ....kadli 3. POZITIVAN.... 8) Prema tome, sve je moguće!!!

pcelica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj anek prvotno napisa
    ja sam se BAŠ TAKO osjećala kad sam zatrudnila , a 2 testa su mi bila negativna, a menstruacije niotkud :shock:, ....kadli 3. POZITIVAN.... 8) Prema tome, sve je moguće!!!
    Sad si me zabrinula! I ja se osjećam kao spooky, ali fakat mislim da je to od umora (vikendom predavanja, preko tjedna vožnja, a da ne pričam obaveze oko Nike).
    A i znam da sam blago anemična!
    Ipak ću provjeriti!!!!! :/

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Dajte cure,vjerojatno niste trudne.To vam je samo od umora.Ja ganosim već dugo mjeseci na leđima.Mogal bi danima spavati,kad bi bar imala kad Apetit više nemam nego imam,a i trenuci kad stignem jesti su stvarno rijetkost.Imam manje kila nego prije trudnoće.Kosa koma,koža suha,nokti i ruke ispucali od konstantnog namakanja.Tješim se da će se to srediti za koju godinu,ako opet ne budem sve iz početka.Al šta da se radi,takav nam je horoskop.

I da,nešto od vitaminske terapije nije loše.Ja sam uzimala već par puta i totalno se preporodim,ali samo dok opet ne iscrpim zalihe,a to bude jako brzo.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

i ja se tako osjećam a željezo mi je nula! prema tome obavi sve pretrage, a ne bi bilo loše da pogledaš hormone, tj. štitnjaču..bit će sve o.k., treba ti odmora kao i svima nama

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

ne br. nula, nego loše(željezo)

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Sigurno je anemija ili nešto slično jer sam procurila. Morat ću napraviti krvnu sliku ...

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moj savjet ti je da probaš s šumećim C vitaminom i to po dvije dnevno. vidjet ćeš kako ćeš poskočiti.

pusa pii (valjda sam dobro napisala) :D

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

SPOOKY, i ja se porodila isti pre otprilike 8 meseci i imam slicne tegobe. Menstruaciju nisam jos dobila .
    Nalaz krvne slike pokazao da je gvozdje ispod normale. Inace suvo grlo, malkasalost, pospanost, nesvestica izmedju ostalog su simpotomi anemije. Moja preporuka otici okod dr. i ja se spremam ovih dana.
    Sto se tice suza i ostalog rekla bih da to i ide uz 'novopecene' majke. Ipak je, po meni, ritam koji namece dojena beba udarnicki i veoma iscrpljujuci. Ja cesto 'kriziram', pa prodje.
    Inace, cula sam dobru pricu, ako moze da pomogne. Pricao u jednoj seriji, jedan otac, akonto svoje zene koja se budila svkai cas zbog bebe. Svojevremeno su u Vijetnamu ratne zarobljenike, izmedju ostalog, mucilii time sto su ih budili svaki cas. Nismo zarobljenici, ali... Sve ce proci

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hahaha i ja znam za to.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Hvala, cure , na odgovorima!!! Puno se bolje osjećam! 8) Bio je valjda umor, ali svakako ću se pozabaviti s kvalitetnijom prehranom!

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

I ne samo to - pokušaj što više biti na zraku (koliko god ovo, s obzirom na vrijeme, glupo zvučalo). Simptomi koje opisuješ, a kojima svi obilujemo, su i od pomanjkanja kisika.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    I ne samo to - pokušaj što više biti na zraku (koliko god ovo, s obzirom na vrijeme, glupo zvučalo). Simptomi koje opisuješ, a kojima svi obilujemo, su i od pomanjkanja kisika.
    ovo mene najčešće muči.....to sam skužila tek nedavno kada sam nakon posla nekoliko dana morala lutati gradom....došla bi doma odmorna, puna volje i snage....za razliku od ostalih dana kada bi bila na kraju dana kao ocijeđena krpa...kako i ne bi nakon cijelog dana u 4 zida....

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Apricot, vani smo u šetnji svaki dan kada ne pada kiša. Tempiram vrijeme kad Pia treba spavati pa onda odemo u šetnjicu od nekih 1.5 - 2h prijepodne
    i isto toliko poslije podne. 8)
    Moje dijete se lijepo naspava, a ja stvaaarno protegnem noge i kad dođem u kuću, a tamo toploooo.... Pia puna energije jer se naspavala, a meni se samo
    kapci spuštaju .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •