-
Loli, mslim da je to stvarno sramotno, prvenstveno s njegove strane :shock: Čega se sve ljudi neće dosjetiti da napune džepove- katastrofa. Naplaćivanje za koncert Žaka koji pjeva prepjeve tuđih pjesama U VRTIĆU po meni bi imalo smisla jedino da se ta lova koristi za obnavljanje/izgradnju vrtića, za nezbrinutu djecu ili u neke druge dobrotvorne svrhe, a ovo je po meni bljak da se blago izrazim. I mislim da se ne može uopće uspoređivati s odlaskom u kazalište :? Možda jedino utoliko što čim su djeca u pitanju pojedinci koriste priliku da izvuku maksimalno love koliko god se može- od odjeće, igračaka... pa do Žaka :shock:
Meni je cijeli taj njegov "velikodušni" potez izdavanja cd-a s dječjim pjesmicama bio blagorečeno nelijep, jer sam znala da se radi o tome da je "netko" dobro nanjušio gdje se da zaraditi laka lova. Ma baš sam ljuta!
Dječje pjesmice su mi najljepše kad ih djeca pjevaju i kladim se da bi se djeca jednako dobro zabavila da tete nafrlje Trešnjevačke mališane/Zagrebačke mališane ili neki drugi DJEČJI zbor i plešu i pjevaju svi skupa!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma