OK, očito sam u manjini, a onda je očito OK izbor vrtića da dovedu Žaka u vrtić. Ja i dalje mislim da bih radije da pogledaju kazališnu predstavu, pjevaju i plešu s tetama, nego da platim pjevaču da dođe otpjevati pjesmice djeci u vrtić, ali svi imamo pravo na svoje mišljenje, a kao što rekoh ja sam očito u manjini![]()
Dia, moram se osvrnuti na ovo
Pa i opet ispada da svi trebaju biti sretni što će im on doći naplatiti nastup koji će, pretpostavljam, odraditi uz kazić/liniju :? za djecu u vrtiću Netko je napisao da je to njegov posao i ako se to tako gleda- OK, ali meni se ne sviđa kad ispada da on radi velikodušnu gestu jer dolazi u vrtić "za nižu cijenu", jer on dakle samo radi svoj posao- i ako se roditelji, tete, ravnateljica slože- to je OK. Velikodušno bi bilo da je novac išao za djecu/vrtić/dobrotvorne svrhe, ovako: on radi svoj posao, djeca plate, slušaju, plešu i pjevaju s njim i to je toa i cijena njegovog nastupa je vjerojatno inace punooooo visa![]()
Naše tete još nisu predložile Žaka u vrtiću (doduše, mi smo još u jaslicama), do sad znam da su ih posjetili policajci, vatrogasci, kazalište... i to mi je sve super![]()