-
Ja zaista ne znam zašto Jacques Houdek ne bi bio za vrtić, a Jozo Bozo (mađioničar) i razne no-name kazališne trupe jesu. Mislim da je dobro i jedno i drugo, djeca jako vole Jozu Bozu, fora im je, zabavlja ih. Isto tako i kazališna predstava, a pogotovo Houdek koji ima super glas, mi smo bili na koncertu i vidjeli smo njegov super pristup djeci, a i pjesmice koje je snimio za klince su super i djeca ih vole. Zar zaista mislite da bi djeca u vrtiću trebala slušati Ivanku Boljkovac? :shock: Osim toga, to što netko dođe u vrtić održati predstavu, otpjevati nešto olakšava i vrtiću i tetama jer nije isto voditi djecu na autobus, pa u kazalište, pa iz busa natrag u vrtić, pogotovo one manje. Znači djeca dobiju u vrtiću koncert, a ne moraju se nigdje maknuti. Naravno da treba djecu voditi i u kazalište, i u muzeje (npr. moj mlađi sin sutra ide u prirodoslovni muzej)... A što se tiče cijene, ljudi moji pa sve košta. Zbog čega bi Houdek pjevao za našu djecu besplatno? Pa on od toga živi. I karta za njegov koncert košta puno više od 25 kuna.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma