Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: help-presađivanje kostane srzi kod jako male bebe

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno help-presađivanje kostane srzi kod jako male bebe

Molim vas ako netko zna ista o ovom slucaju da javi sto prije. Radi se o bolesti (rijetka bolest, valjda nesto na genetskoj razini) kad organizam ne moze apsorbirati kalcij. Ne znam tocno kako se zove jer tata od bebe nije bas pricljiv. Uglavnom, bebu su drzali u splitu skoro dva mjeseca u bolnici i nisu imali pojma sto je. Tek u zagrebu su postavili dijagnozu i rekli da mora sto hitnije na operaciju- presadjivanje kostane srzi- jer joj dosada odrzavaju stabilno stanje pomocu lijekova. Radi se o bebici staroj dva mjeseca i kod nas se rijetko radi ta operacija. Ako itko ima ikakve informacije koje bi mogle pomoci roditeljima molim da napise ovdje ili na pp. Inace, operacija je jako skupa i zdravstveno ne pokriva troskove operacije?! Kako je to moguce? Roditelji su se informirali i u svicarskoj ista operacija dodje oko 250 000 EUR. Neke preporuke za nekog dobrog doktora, gdje vani operirati ili slicno, vrlo dobro dosle!
    Na pdf-u "Kamo s ovim?" sam otvorila vibrice, pa vas molim da zavibrate.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

ako se radi o transplataciji kostane srzi, to onda nije operacija. od pogodnog davateljase kostana srz daje u venu, a postupak u potpunosti pokriva HZZO. Najbolji spec. u Hrvatskoj za to su na KBC Rebro ( a mislim i jedini). no nisam sigurna kad citam tvoj post o kakvom se tocno postupku radi. ako nesto vise saznas, mozda cu ti moci vise odgovoriti

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj vinterica prvotno napisa
    ako se radi o transplataciji kostane srzi, to onda nije operacija. od pogodnog davateljase kostana srz daje u venu, a postupak u potpunosti pokriva HZZO. Najbolji spec. u Hrvatskoj za to su na KBC Rebro ( a mislim i jedini). no nisam sigurna kad citam tvoj post o kakvom se tocno postupku radi. ako nesto vise saznas, mozda cu ti moci vise odgovoriti
    ok, hvala malo cu ga bolje to sve ispitati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •