Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: ideja

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno ideja

u americi postoji citava hrpa zena koje nisu nasle odgovarajuceg partnera i odlucuju se za majcinstvo umjetnom oplodnjom i sluzbeno se zovu "samohrana mama vlastitim izborom"

one su medjusobno povezane, druze se, idu skupa van i kad je frka uskacu jedna drugoj oko cuvanja djece i slicno

ono sto pokusavam reci je da bi se ekipa sa ovog podforua mozda trebala intenzivnije sretati, upoznati i druziti

ko se javlja za organizatora projekta?

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jel se ti planiraš ubaciti u ovu ekipu, kad si tak aktivna u zadnje vrijeme?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nisam aktivna zbog sebe, ali kako sam prosla stranje i izvukle su me frendice nekako osjecam da imam karmicki dug izgurat nekog kom treba iz veselice koja slijedi nakon sto te ostavi partner

kanim ja i matsa angazirat ako se pokrenete pa nek izradi web stranice i slincno

anna-y avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ima jedna zgodna ideja koja je na tragu ovom tvom prijedlogu, a i Rodinim aktivnstima.
    zove se "Banka vremena", ili Time bank. možete svuda naći stranice tog tipa.
    kad bi se našle cure (i dečki) da tako nešto pokrenu kod nas, npr ovdje među Rodama i nama priljepcima, bilo bi jako korisno.
    znam da će mi reći:kaj se ti ne angažiraš?
    rado, ali to sam činila posljednjih 15 godina, a sad je red da se posvetim jednom malom vragecu. kad poodraste, nastavljam.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

proguglala sam za Time bank. super je

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •