-
ideja
u americi postoji citava hrpa zena koje nisu nasle odgovarajuceg partnera i odlucuju se za majcinstvo umjetnom oplodnjom i sluzbeno se zovu "samohrana mama vlastitim izborom"
one su medjusobno povezane, druze se, idu skupa van i kad je frka uskacu jedna drugoj oko cuvanja djece i slicno
ono sto pokusavam reci je da bi se ekipa sa ovog podforua mozda trebala intenzivnije sretati, upoznati i druziti
ko se javlja za organizatora projekta?
-
jel se ti planiraš ubaciti u ovu ekipu, kad si tak aktivna u zadnje vrijeme?
-
nisam aktivna zbog sebe, ali kako sam prosla stranje i izvukle su me frendice nekako osjecam da imam karmicki dug izgurat nekog kom treba iz veselice koja slijedi nakon sto te ostavi partner
kanim ja i matsa angazirat ako se pokrenete pa nek izradi web stranice i slincno
-
ima jedna zgodna ideja koja je na tragu ovom tvom prijedlogu, a i Rodinim aktivnstima.
zove se "Banka vremena", ili Time bank. možete svuda naći stranice tog tipa.
kad bi se našle cure (i dečki) da tako nešto pokrenu kod nas, npr ovdje među Rodama i nama priljepcima, bilo bi jako korisno.
znam da će mi reći:kaj se ti ne angažiraš?
rado, ali to sam činila posljednjih 15 godina, a sad je red da se posvetim jednom malom vragecu. kad poodraste, nastavljam.
-
proguglala sam za Time bank. super je
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma