-
kakav štrajk?
pa toliko ste se raspisale da vas ne stižem pohvatati.
hvala svima na pohvalama, mislila sam si da ćete možda pomisliti da sam trudna koliko sam fanfarovski obavijestila
kako smo se skinuli?
pa ja već dugo pokušavam J. nagovoriti da se sjedne na wc ili barem tutu, ali bezuspješno.
imali smo i faze bezpelenaštva prije njegovog 1. roćkasa, no sve je neslavno zavvršilo.
jedan dan J. ne želi ujutro obući pelenu(za one koji ne znaju mi smo platnenopeleneši-ne znam koliko i da li je to imalo utjecaja), ja velim: dobro, ali nemoj se popiškiti u gaće jer će ti sve biti mokro, kad ti se piški reci mami pa idemo na wc.
ok, i pustim ga gologuzog.
naravno da se popiškio, ne u gaće, nego i čarape i napravio mali bundek na parketu..
no dobro, neću mu obući pelenu, upozorim ga i presvučem.
kad on meni nakon nekog vremena da mu se piški.
ja sva sumnjivo ga odvedem na wc, mislim si da neće niti sjest, a on gaće dole i sjeo i piški :shock:
naravno da sam bila izvan sebe, častila ga komentarima i pusama...
i tako dalje..u tjedan dana što je bez dnevne pelene imao je nezgodica možda 5-6.
niti za vani ga ne oblačim u pelenu, kupila sam malu tutu koju mislim nositi sa sobom ako planiramo visiti negdje gdje je wc nedostupan (inače skoknemo doma ili do bake), popiškio se vani dva puta u gaće, onda sam ga isto upozorila, ali naravno da je rezerva tu.
zgodno mi je što kada mu se piški, zna se primiti za pišulinca, pa ga pitam hoće li.
ao neće, ne forsam, uvijek veli kada hoće.
zadnjih dana ga sve manje pitam, on mi sam kaže da mora ići.
nezgodno mu je samome skinuti hlačice, pa mu pomažem, ali bi sve mogao sam da nije toga.
sve u svemu, presretna sam i preponosna!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma