Cure evo onda jednog izvještaja...
U nedjelju smo išli u Sv. helenu na viteške igre... Prvo smo bili do Zeline kod frenda on moje sveki (nosili smo im piceke koje sveki dila sa svojim rođacima sa sela). Tam su se moji penjali po lojtrama (ne pitajte) i brali trešnje, nateravali mačku i čudom se čudili praznoj kučici od psa (pokojan - vjerojatno ga je već spomenuta mačka sredila).
U Sv. Heleni smo vidli vitezove, dame, vranu u gnjezdu (od lokalne vještice), katapulte, mačeve i što je najvažnije konje. Patuljaste ponije i prave. Tu se moj Mislav zbunio pa gledao malo velkog konja malo ponija - ništ mu nije bilo jasno
I tako su oni tri sata gore dole po brdima trčali - i ak mislite da su spavali popodne varate se. Toje rezultiralo općom katastrofom navečer jer su urlali i divljali i bili apsolutno nemogući.
Izgleda da je Domagoju prva riječ "taktoo" (traktor) al nedaj Bože da ponovi, a Doru sam slučajno čula "pa pu če". Savladali su "ne" i "dudu". Ostalo ne hvatam :/ vjerojatno čekaju da se zblamiram kod logopeda.
Cjepili se jesmo - za sad nema reakcije (nadam se da ni nebu).
A danas u jutro se Domagoj pravio da spava :shock: - žmiri i smije se. MM ga budi (onak ko trese ga, škaklje po tabanima) a on drži oči zatvorene i pravi se da spava...