Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 128

Tema: ZPB 2005. (16. dio)

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj traktorka prvotno napisa
    Jel su nekom od vaših izašle petice ?????

Bera-baš me zanima šta je to zaista euritmija -ja sam se godinama bavila ritmičkom gimnastikom ali za ovo nisam nikada čula :? ,pa mi budeš objasnila.....
    mi imamo dvije petice, te očekujemo uskoro i ostale ako i nisu već došle, par puta se je žalio da ga bole zubi...

a za euritmiju ti javim i mene baš interesira šta je to, budem li noge morala dizati do neba od sutra sam na bolovanju

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Jel su nekom od vaših izašle petice ?????

Bera-baš me zanima šta je to zaista euritmija -ja sam se godinama bavila ritmičkom gimnastikom ali za ovo nisam nikada čula :? ,pa mi budeš objasnila.....
    mi imamo dvije petice, te očekujemo uskoro i ostale ako i nisu već došle, par puta se je žalio da ga bole zubi...

a za euritmiju ti javim i mene baš interesira šta je to, budem li noge morala dizati do neba od sutra sam na bolovanju

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Baš i mene zanima za euritmiju, posebno zato što u jednom našem vrtiću kojeg ja jaaaako favoriziram i nadam se da ću biti dovoljno vrijedna voziti Juru svako jutro tamo, jer nam je od kuće udaljen 10-ak min vožnje(ma baš sam razmažena! ) tjedno dva puta imaju euritmiju!Navodno plesni/čudnovati pokreti uz glazbu, a služe jačanju psihofizičkog stanja, koordinaciji pokreta djece (i odraslih) i još svakočemu

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Da, ni nama nisu izašle petice, a nema im ni traga....
    Matej nikada nije imao neku posebnu reakciju. Dva tjedna ranije (vjerojatno kad je zub krenuo iz korijena) dobio bi laganu, laganu temperaturu (max 38 u guzi) i to jedno popodne i to bi bilo to.
    Hvala Bogu!¨

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Na zadnjoj provjeri smo imali dvije 'cijele' petice i dvije 'do pola'. Baš bi mu mogla ponovo malo zaviriti usta...

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Nastavno na temu "petice", mi imamo jedmu cijelu i jednu koja valjda izlazi...

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

traktorka-dobro da je sve super prošlo, roku

maruška- da te pitam još za predavanje-je li koristila za demostraciju lutku ili je na dobrovoljcima pokazivala?

bera-go girl go!

m b- i ja sam mislila da bi bilo super imati bliziće, sad te potpuno podržavam u zagovaranju

wana- nadam se da jesu zubići i ozdravilica mališi

mi imamo petice, izašle prije trojki

yas- da pls ako ti nije teško ponovi što si pitala, zaboravila sam

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Traktorka, iako nije za viditi po mom sadašnjem obliku i agregatnom stanju i ja sam se bavila ritmičkom gimnastikom (prije toga sportskom gimnastikom - zbog tog sam ostala metar i šumska jagoda)

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Josie - za demostraciju je korištena lutka.
    Jedina prikladna 'dobrovoljka' Gea, zaspala je prije demonstracije.
    Kasnije, kad smo opipavale marame, Anne je bila 'pri ruci' da ti pomogne oko namještanja.

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Petice???

mi ih imamo već više od pola godine...
    (ivan je dobio 1. zub sa 3 mjeseca...)
    a kad idu 6?

Josie..pitala sam za odvikavanje od pelena da nam malo opišeš kako je to išlo kod vas, koliko dugo, koliko gaćica moram pripremiti, tuta ili wc, kako planiraš riješiti noćnu i bude li mu suha ujutro...
    e da i kaj je sa prekrivačima za krevet? mislim onim tvojim unikatnim pixie prekrivačima?
    e da i jesi li nabavila možda gumiranu plahtu za krevet kad mu budeš skidala noćnu pelenu i gdje se to može nabaviti?
    eto ti sad kad nisi odgovorila odmah sad ih imaš duplo

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj yasmin prvotno napisa
    koliko dugo
    pa ja mislim da još uvijek traje, jer ga moram podsjećati ponekada kad se zaigra
    koliko gaćica moram pripremiti,
    ja sam pripremila ravno 0, jer je one koje sam pripremila za prošlo ljeto opako prerastao.
    sad ih imamo desetak, ponekada je doma u donjem dijelu pidžamice bez gaćica
    tuta ili wc,
    oboje, kako mu kada drago
    kako planiraš riješiti noćnu i bude li mu suha ujutro...
    ne planiram, obilo mi se planiranje sa dnevnim, vidjeti ću kada bude spreman.
    za sada je noćna definitivno in jer je debelo popiškena, a i mrsko mi se dizati po noći sa snenim djetetom i voditi ga piškiti
    e da i kaj je sa prekrivačima za krevet? mislim onim tvojim unikatnim pixie prekrivačima?
    misliš, kada će u slobodnu prodaju
    e da i jesi li nabavila možda gumiranu plahtu za krevet kad mu budeš skidala noćnu pelenu i gdje se to može nabaviti?
    imam jednu malecnu koju sam zabunom kupila dok se J. nije još rodio.
    mislim da je to bilo u tl-u, sada mu je metnem pod guzu za dnevno, ako mu pobjegne.
    ajde, pa možeš ti to i bolje 8)

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

koliko dugo
    pa ja mislim da još uvijek traje, jer ga moram podsjećati ponekada kad se zaigra
    ja sam pripremila ravno 0, jer je one koje sam pripremila za prošlo ljeto opako prerastao.
    tuta ili wc,
    za sada je noćna definitivno in jer je debelo popiškena, a i mrsko mi se dizati po noći sa snenim djetetom i voditi ga piškiti
    mislim da je to bilo u tl-u, sada mu je metnem pod guzu za dnevno, ako mu pobjegne.

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

koliko dugo
    tuta ili wc,

josie avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

ajme pozlit će mi, pa jel' moglo ovo otići više puta?
    sigurna sam da sam poslala još barem dvaput

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Kako postižete da vas djeca slušaju u određenim situacijama?
    Npr. naša ulica stvarno nije prometna, osim ljudi koji tu žive stvarno rijetko tko prođe. I tako se djeca tu igraju i šeću (ima puunnoo djece). Ja vičem za Matejom pazi auto ili vrati se, jer sad mi je stvarno teško stalno trčati za njim ili ga voditi za ruku (to ne bi ni dao), a moj je trbuh sve veći i veći.
    Objašnjavanje baš ne pomaže. Kaže da neće više, a onda se pomami za loptom, djecom ili tko zna za čim.
    Ima li lijeka ili nekog čarobnog trika......

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    Baš i mene zanima za euritmiju, posebno zato što u jednom našem vrtiću kojeg ja jaaaako favoriziram i nadam se da ću biti dovoljno vrijedna voziti Juru svako jutro tamo, jer nam je od kuće udaljen 10-ak min vožnje(ma baš sam razmažena! ) tjedno dva puta imaju euritmiju!Navodno plesni/čudnovati pokreti uz glazbu, a služe jačanju psihofizičkog stanja, koordinaciji pokreta djece (i odraslih) i još svakočemu
    wana u pravu si, iako je to teško opisati ovako dok to ne probate, naime cilj je osjećaj prostora, učenje geometrijskih figura, stanje duha i tijela, tj. povezanost, muzički taktovi, itd. evo dijela opisa euritmije koji sam našla na netu...

Euritmija je plesni oblik umjetnosti u kojem se glazba ili govor izriču pokretima tijela; određeni pokreti odgovaraju određenim notama ili glasovima. Naziva se još i "vidljivim govorom" ili "vidljivom pjesmom". Djeca vrlo dobro prihvaćaju jednostavne ritmove i vježbe koje im pomažu jačati i uravnotežiti vlastita tijela i vlastite životne snage; kasnije, stariji učenici smišljaju i izvode složene euritmijske izvedbe poezije, drame i glazbe, pa time stječu dublje poznavanje tih djela.
    Euritmija potiče i unapređuje koordinaciju pokreta i jača sposobnost slušanja, opažanja i neposrednog umjetničkog stvaranja. Kad djeca sebe dožive poput orkestra i budu prisiljeni držati jedan s drugim jasan odnos u prostoru, jačaju se i socijalne vještine
    meni se je svidjelo iako mi je bilo malo čudno, ipak ja sam balkan girl , ali sam se dobro osjećala poslije toga

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Josie-čini se da je to kod vas išlo bez većih problema,a mi nikako da se odlučimo za početak borbe protiv pelena,a mogli bi baš

AndrejaMa-kaošto si i sama napisala,čini mi se da je njihova koncentracija kratka,pa makar oni i znaju da ne smiju ipak se zaborave u igri,mislim da je jedini recept stalno ponavljanje dok ne utvrde gradivo(tamo negdje do škole )

Bera-meni bi se ovo sigurno svidjelo i ovako mi se čini jako zanimljivo !

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Filipu nedavno nikla jedna donja petica, vjerojatno idu i ostale jer opet gura ruke u usta (na obje strane).

Euritmiju sam gledala odrasle kako plešu u sklopu jednog kongresa antropozofa-mislim da je to vezano. Zgodno. Cilj je otprilike pokretom izraziti emociju, misao i sl.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Htjela sam samo reći da mi fali Haribo,koja krstari Hrvatskom,ali i ostale cure........pa eto,javite nam se....

A gdje su svakodnevne pisalice :? ??

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

ja meditiram, vidim niko ni slova

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj bera prvotno napisa
    ja meditiram, vidim niko ni slova
    Osim dežurne !!

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja se kupam u znoju jer još nismo ugradili klimu tamo gdje smo je trebali ugradit jer nije problem kupit nego bušit....oni koji trebaju će me shvatit i jaaaakoooo sam pistof zbog toga i nisam neki sugovornik

ma neeeee, ja se to saaaaamoooooo šaaaaaliiiiiimmmmmm

a između ostalog patrik mi se počeo budit usred noći i traži u naš krevet, hoće zaspat samo tamo (a nisam ga ništa hvalila, stvarno) i to naravno u 100 poza da ja ne mogu ni oka sklopit, i onda čekam da zaspi i onda ga nanašam u njegov krevet i tako noćas dvaput i između ostalog i zbog toga me danas nemojte ništa pitati
    ajde dalmatinke pošaljite kakvu buru malo k nama, ona kiša ništa n rashladi, ovo je preeeegrrrrozno

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

He,he stijena -nisam ni sumnjala da me nećeš nasmijati....

A tema spavanja je moja (kao što već znate) bolna točka....Uvjerio mene noćas mm da ja spavam s Rokom jer njega jako boli glava pa da u miru odspava i ja rekoh ajd dobro pošto stvarno stalno on spava s njim....
    I tako oko 2 me lupio nogom u stomak,pa oko 3 me opet slučajno klepio u kičmu....oko 5 otvorio oko i kaže mama mazi Roka (to mm-u ne radi) , najbolje je što je oko 7 sjeo na krevet i jasno i glasno rekao : Juri reno klio i srušio se na spavanjac opet do 9.
    A ja naravno ništa nisam spavala i danas me mm ne može nagovoriti na slični scenarij .
    I najbolje od svega što se on čudi da je Roko tako loše spavao.....

A ja se onda pitam zašto je onda tražio da ja spavam s njim

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

a ma daj pa nisam znala da je i roko baš takav nespavač
    a moš mislit kako patrik "spava" sa mnom kad ga usred noći nosim natrag u njegov krevet koliko se hiće po krevetu
    a kad mi usred noći počne zazivat: atooo, atoooo, atotus (autobus) i onda ja trčim po stanu tržim njegove autiće da bi dijete mirno spavalo i onda ujutro u njegovom krevetu nađem arsenal šerafa, autića, raznorazličitih dijelova raznorazličitih igračaka....moš mislit....strefi me

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma ovo sad je suuuper !!
    Do prije pola godine,malo više ,sam mislila izvršiti suicid

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

mi smo noćas ponvno završili skupa u krevetu, ali s obzirom da sam bila toliko umorna, nekako sam odignorirala što mi dijete spava na glavi.
    aaaaaa mokar od znoja, jadan, imao je samo pelenu i kratku pidžamicu i sav se oznojio (i baš me lijepo grijao )
    prije koji mjesec sam mu stavila jastuk jer mu je bilo malo udobnije, ali sad sam mu ga morala maknuti koliko mu je vruće, pokrivam ga samo šliferom bez poplona, ostavljam otvorena balkonska vrata preko noći (da mu baš ne bude direktno otvoren prozor u njegovoj sobi), i još uz to sve se sav razotkrije, a tabani su mu toliko vrući da je to za nepovjerovat (a nema temperaturu provjerila ja i to). više stvarno ne znam u čemu da ga stavim spavat da ne bude sav mokar jer kad se otkrije nisam sigurna da je to baš dobra kombinacija.

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Stijena-još jučer sam ti htjela odgovoriti i onda zablokirao forum
    Mi obavezno kad nismo doma ili ostavim propuh ili ako je užasno vruće (kao sada) klimu upalim da malo rashladi,a tako i prije spavanja. Odvedemo Roka u drugu sobu i klimom ohladimo spavaću,ne traje baš svježina cijelu noć,ali ne bude još nepodnošljivo. A i po noći spavamo uz otvoreni prozor. Ako je jako vruće ne pokrivamo ga,ili eventualno mala,lagana pamučna dekica,iako se uglavnom otkrije po noći........
    Roko voli spavati na jastuku a dok je bilo hladno obavezno je tražio da se pokrije (iako imamo gradsko centralno i bude sauna u stanu) a i mi više volimo da je toplo nego hladno..
    A kako će nam biti na +40 ne želim ni razmišljati....
    Nadam se da ćemo onda biti već na moru....

Vidim da opet nikoga nema na forumu,pa drage mame (i tate) budu nas ukinuli ako ovako nastavimo

A meni baš super pisati a nitko ne odgovara

Nema veze ,lijepo se zabavite za vikend pa mi se možda netko i smiluje u ponedjeljak.Šaljem svima veliku

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja sam tek sad uspjela uopće pristupiti na forum, i sad se ne mogu sjetiti što sam htjela jučer napisati :?
    šta ti je trudnica!!!
    no dobro, evo samo tek toliko da se zna da sam tu i da nas ne ukinu

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Malo nas je al nas ima :D !!!!

Yasmin

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

I, fala Bogu, zašto neki od mojih nebi imao reakciju na Priorix - točno onak kak kažu 6-11 dana nakon cjepljenja. Super.. Mislav mi kuri 39,4

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj Modesty Blaze prvotno napisa
    I, fala Bogu, zašto neki od mojih nebi imao reakciju na Priorix - točno onak kak kažu 6-11 dana nakon cjepljenja. Super.. Mislav mi kuri 39,4
    Brrrrrrrrrrr...
    drž te se. ruku na srce zakon vjerojatnosti ti ne ide u prilog...

nema drugih simptoma...? možda je kakva viroza?

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kako je Mislav danas ??

Mi još nismo Roka cijepili s priorixom i nećemo do jeseni,ja stalno odgađam jer se bojim reakcije,sad je već dugo zdrav (kuc,pljuc) a i more mi se bliži pa sam tako odlučila !!Do sada nije imao veće reakcije na cjepiva ali ovog se plašim,pogotovo kad čitam komentare drugih roditelja na reakcije....

Kakva su vaša iskustva ?

Mislavu da brzo prođe !!!

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

mi nismo nikada imali nikakvu reakciju na cjepiva pa ni na priorix

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

dobar jutar ZPB-ici, evo ja ko premlaćena, a u subotu smo imali trening jer je dino u 21:00 shvatio da hoće kod bake i plači i plači i ode se spremati, kaže meni već sam ti spreman, pa rekoh dobro da ti spremim stvari, kaže on : "Dobro sačekaću" tako da je otišao kod bake, a MM kaže da kada su došli pred zgradu dino se iz petnih žila derao, Bakiii došo' ti Dino

MB, nadam se da je Mislav već bolje

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

a eto i mene
    znam da ste se već zabrinuli di sam
    al u petak štekao forum
    a preko vikenda sam u petoj brzini jer pokušavam napraviti sve što ne stignem preko tjedna.....i nikad ne uspijem
    modesty, jesi sigurna da je to reakcija na priorix? nama je pedica rekla da je reakcija moguća nakon tri tjedna i to samo blaga temperatura do 38. a što reče yasmin, kad god je u pitanju nešto što dobiva svako treće dijete, vi baš i niste u najboljem položaju
    traktorka, kako to da se roko još nije cijepio priorixom, nas su naručili za to cjepljenje s godinu dana, ali smo malo otezali da se cijepi što kasnije, onda je došlo ljeto, a po ljeti nije preporučljivo cijepiti, onda je krenuo u vrtić, pa je procurio nos i tako pred sam drugi rođendan kaže nama pedica da se MORAMO cijepiti jer se po zakonu protiv toga (ospice, mumps, rubeola - valjda) djeca moraju cijepiti tijekom druge godine života.
    i tek što smo to skinuli s vrata, kaže ona da sad pričekamo 6 tjedana jer je to najmanji razmak između cjepiva, i onda ide docjepljivanje infanrixom (?)....i tako nikad kraja

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Nismo se cijepili sa godinu dana jer tada tog cjepiva nije bilo ,a onda je došla zima i stalno neke viroze i upale grla,a sad tokom proljeća mi se nije dalo,najiskrenije,pa smo prebacili na jesen...A znam da smo trebali ali eto,a pedica nam nije ništa komentirala da ja po zakonu moram,bar do sada ništa nije spominjala.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mislvu je jučer prošla temperatura, ali su DiD dobili, pa se nadam da će i njima danas otić. Neznam možda je i neka misteriozna viroza koja nema nikakve druge simptome osim veće osjetljivosti dakle cendravosti kad te netko izaziva.
    Al zato sam ja pukla ko mama... Nesmijem ni pisati kaj sam msilila o svojoj djeci...

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Al smo se uljenili, nije valjda da nemate što pisati?!

Modesty-poljubac Tvojoj ekipici.

Što se tiče naših petica, broj se rapidno povećao, dakle cijela gore lijevo i obje donje su probile unutarnjim dijelom. A ja se ćudim pojačanoj grintavosti... :/

Ljudi, gdje ćete na ljetovanje? Mi na šoltu od kraja 6. do početka 9.

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj wana prvotno napisa
    Ljudi, gdje ćete na ljetovanje? Mi na šoltu od kraja 6. do početka 9.
    , auuu koliko vi mjesecova ostajete, bash vam zavidim

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

od kada se rodio ivan ljetujemo u obiteljskoj vikendici na otoku viru, ponekad dok smo bili sami smo obilazili i druga mjesta na obali jer je meni već bilo muka od vira na kojem ljetujem od 7. godine, no sada mi je lakše tamo jer mi je to 2. dom
    prvo ćemo ivan i ja otići sa mamom, očuhom i malim bratom oko deset dana, onda će MM doći pa ćemo još biti dva tjedna sami (ako MM dobije godišnji u to vrijeme, u njegovoj firmi se, naime, još ne zna kad tko ide )
    ako mi se bude dalo otići ću još jednom tokom kolovoza sa ivanom
    eto otprilike 3-4 tjedna, to me zadovoljava
    i ja sam nekada bila na moru od 6-9 mjeseca...

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Yasmin nemoj tako. I mi smo na Viru. Prvo sam od rođenja bila u Privlaci i onda sam se jako "razveselila" kad sam skužila da mm ima viksu na Viru. Ali i to ima svoje čari

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi ćemo početkom 7. na Cres ( sa Stijenom,jelda? ) i ostajemo desetak dana :D

E onda se vraćamo doma pa planiramo opet krajem 8. na bar tjedan dana u neki hotel prilagođen djeci,najvjerojatnije Solaris u Šibeniku !!

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Zaboravila sam poslati Dori,Domagoju i Mislavu da sve brzo prođe !!!!!

Wana-tvoj post neću ni komentirati 8)

A za Vir sam čula podjeljena mišljenja,nekom se sviđa,a nekom ne. Jako puno osječana tamo ima vikendice pa smo čuli različite komentare,ja osobno nisam bila.

A ja sam svu svoju mladost provela na otoku Murteru u koji sam zaljubljena

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Yasmin nemoj tako. I mi smo na Viru. Prvo sam od rođenja bila u Privlaci i onda sam se jako "razveselila" kad sam skužila da mm ima viksu na Viru. Ali i to ima svoje čari
    ja Vir ali sam jedno vrijemem poželjela vidjeti i druge dijelove naše obale...
    ima i puno ljepših mjesta ali kao što kažem ja sma tamo ko doma
    u Privlaci smo nekada prije 100 godina išli u nabavu dok na viru ništa nije bilo, a znali smo i čamčićem do one male pješćane plaže između virskog mosta i luke
    u kojem dijelu vira ljetujete?
    mi smo okrenuti prema zadarskom arhipelagu, more je čisto, klima super, nedostaje hlada na plaži, 2 min smo do mora, plaže su male, svaka ulica ima svoju, nema gužve, imamo tamo sve što nam treba a zadar je na 20 min. i u taj sam grad zaista zaljubljena, meni je vir o.k.
    bila sma i na drugim dijelovima otoka, meni je moj najljepši, najpristupačniji, potpuno mi je jasno da ima ljudi kojima se vir ne sviđa...

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mi smo ti (ne znam kak da drugačije objasnim) kod Papaye. Dakle od Bilog galeba malo više prema centru....
    Znaš di je to?
    Meni je na Viru ok jer znaći da se, unatoć gužvi, maknem od ljudi... I nije nekakvo mondeno središte da se vidi kolike nakupine sala ikoječega su na mom tijelu pa mogu mirno piti kave i to...
    Ali da sam htijela vidjeti i druge djelove hrvatske obale jesam....

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Mi smo ti (ne znam kak da drugačije objasnim) kod Papaye. Dakle od Bilog galeba malo više prema centru....
    Znaš di je to?
    Meni je na Viru ok jer znaći da se, unatoć gužvi, maknem od ljudi... I nije nekakvo mondeno središte da se vidi kolike nakupine sala ikoječega su na mom tijelu pa mogu mirno piti kave i to...
    Ali da sam htijela vidjeti i druge djelove hrvatske obale jesam....
    znam, bila sam puno puta tamo, a predvečer se vozimo biciklima onuda
    mi smo u prezidi, 1. naselje nakon mosta, malo niže od Konzuma i onog kafića Krešimir
    taj potez do centra koji gleda prema zad. arhipelagu je najljepši dio vira

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Mi ćemo početkom 7. na Cres ( sa Stijenom,jelda? ) i ostajemo desetak dana :D
    draga, to je malo ranije nego što mi obično idemo, ali ako treba ja dolazim za taj vikend (pa makar bila i sa zmajevima ) - MM me već malo čudno gledao kad sam spomenula da bi kao slučajno baš taj vikend mogli svratit na more (pogotovo zato jer planiramo ići tjedan dana oko onih praznika na kraju šestog)

traktorka avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ma šta je to za vas,za par sati ste dole!

A tko zna kad ćemo se moći opet družiti !??

Ako se vama ne da dolaziti,pošaljite mi Patrika,jedan više-manje,meni nije problem,nek dečki uživaju,a i zato vodimo baku i djedu (a i tetku,mm-ovu sestričnu iz Australije i 5.-omjesečnu bebe-živi cirkus će biti kod nas )

Joooj jedva čekam da vidim taj Cres !!!!!

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

i ja jedva čekam more, veselim se jer smo 1. dio sa bakom i dedom i neće mi biti tako naporno
    a očekujem ivanna u tih 10 dana skinuti s pelena, jednostavno mu ih neću stavljati, vjerojatno ću imati pune ruke posla no toi mi se čini kao idealno vrijeme za to

pitanje za bezpelenaške mame (josie, i ne znam tko još) dal da mu odmah prve dane maknem i pelenu za dnevno spavanje, ako ne, za koliko dana?
    jeste li ih stavljali na kahlicu da sjede ili ste čekali njih same da osjete potrebu i sami sjednu znam da u početku se sigurno neće sam sjetiti,
    tete u vrtiću ih stavljaju na kahlicu prije i poslije spavanja (odnedavno su to uveli) ivanu baš nije drago sjediti na tuti i čekati ali je sav hepi kad se popiški

Stijena avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ma šta je to za vas,za par sati ste dole!

A tko zna kad ćemo se moći opet družiti !??

Ako se vama ne da dolaziti,pošaljite mi Patrika,jedan više-manje,meni nije problem,nek dečki uživaju,a i zato vodimo baku i djedu (a i tetku,mm-ovu sestričnu iz Australije i 5.-omjesečnu bebe-živi cirkus će biti kod nas )

Joooj jedva čekam da vidim taj Cres !!!!!
    ma gle uopće nema problema, ali mislim da bi brzo odustala
    ipak će biti bolje da dođemo svi

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •