Pokazuje rezultate 1 do 31 od 31

Tema: Podočnjaci i kremica

Maza avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno Podočnjaci i kremica

Zna li netko neku dobru kremu protiv podočnjaka....izgledam kao da imam crne rupe na licu, ne znam ni od čega to nastane???

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Draga moja, osim korektora i pudera nema neke pomoći.....ako su podočnjaci (i natečenost) od nespavanja mogu ih malo ublažiti oblozi od kamilice i naravno pristojna količina sna svaku noć (ne znam koliko je to izvedivo sa malim bebačem ) .

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ja sam jučer pokušala , nemojte mi se smijati, sa faktu masti - da, da - ono protiv hemeroida.
    Imala sam nekaj gdje sam morala zabljesnuti, a mala me je izmasakrirala noć prije, bliži se pun mjesec, i stvar radi - podočnjaci nestanu, a tek podbuhlost - nema je!!!!
    Znam da je to malo :shock: :shock: :shock: , i da vjerojatno nije uputno mazati faktu na podočnjake stalno, ali interventno fakat čini razliku.
    ..................................
    A sad ćete fakat misliti da sam luda

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ima clinique jednu dobru protiv vrećica i podočnjaka, mislim da se zove puffy eyes ili tako nekako. u miller centru drže clinique pa će ti znati reći. i onaj gel za oko očiju od vichyja nije loš.
    krema za oko očiju mi je trenutno najvažniji kozmetički proizvod.

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

sutra ću se zaletiti do parfumerije pa ti javim.ima jedna fantastična stvar za taj problem, al sam ja zoboravila i čija je ,i kako se zove i how much košta

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

tweety javljaj, pomagaj, spašavaj!!!!!

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Imala sam ja prije dvije-tri godine Clinique ali nije baš pomagala....ja imam' 'genetski' podočnjake ali kada bi se pojavili oni od nespavanja i sličnog ništa od kremica nije pomagalo....

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    ... i onaj gel za oko očiju od vichyja nije loš.
    isprobano, ali bez vidljivog ucinka... :/ vichy je imao odlican dvokomponentni gel za podrucje oko ociju, ali ga vise nigdje ne mogu naci.

mene muce kesice, nista ne pomaze, skupljam novac za plasticnu u doglednoj buducnosti....

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mara prvotno napisa
    Ja sam jučer pokušala , nemojte mi se smijati, sa faktu masti - da, da - ono protiv hemeroida.
    Imala sam nekaj gdje sam morala zabljesnuti, a mala me je izmasakrirala noć prije, bliži se pun mjesec, i stvar radi - podočnjaci nestanu, a tek podbuhlost - nema je!!!!
    Jes, sjećam se tog, to su savjeti nekih manekenki.
    Da, al ne puno i ne često.
    Al da djeluje, djeluje

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

pa možda ja još nisam tako težak slučaj. navalite sa savjetima, hvatam bilješke za budućnost!

egemama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ublažiti oblozi od kamilice
    ...ali OBAVEZNO hladni (ne ledeni, ali nikako ne topli)

meni pomoglo.

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

anek. jurnem popodne.prijepodne nisam stigla

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

žlica od juhe na par minuta u dip frizer...onda se legneš, žlicu preko oka i tako par minuta...nisi više ko žaba (buljooka od umora), već ko krava (naajljeeeepšeeeeeeee oči)....

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa
    žlica od juhe na par minuta u dip frizer...onda se legneš, žlicu preko oka i tako par minuta...nisi više ko žaba (buljooka od umora), već ko krava (naajljeeeepšeeeeeeee oči)....

= žlica za juhu (znači velika..)

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

to sam i ja probala....ali mi se činilo takvom gluposti da sam nakon sekunde odustala....

irena76

Početno

Vichy (navodno) nazalost vise ne proizvodi Optiliu iako je u ponudi na njihovom sluzbenom siteu, medjutim magistre u vise ljekarna su rekle da vise nema Optilie. Meni je ona bila savrsena! Sada imaju novi proizvod, koji kao zamjenjuje Optiliu, a to je Thermal S Yeux. Prije odluke o promjeni, jer sam koristila sve od nivee visage, sam napravila dijagnostiku na njihovom siteu i ispalo je da trebam dnevnu kremu, da za nocnu nema potrebe i da mi treba Optilia (?!). Nakon toga sam pocela korisitit liniju od Vichya Thermal S1 - dnevna krema, taj gel za oko ociju, gel za ciscenje lica i termalnu vodu u spreju...cak su mi i magistre rekle da mi nocna krema nije potrebna uza ove proizvode jer nemam problematicnu kozu 8) iako razmisljam uzeti neku nocnu kremu od Vichya. I vrlo sam zadovoljna sa proizvodima :D

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Potrazi nesto od Dr Hauschka.

Ima ih u BIOVEGA

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

irena, ja sam koristila thermal s 1 i bila jako zadovoljna, ali mi je nakon poroda zatrebala s 2 (za jako dehidriranu kožu, je l' te...). imala sam i yeux gel i bio mi je odličan za podočnjake, ali nedovoljno hranjiv da popegla bore koje su se nekim čudom stvorile nakon rođenja mojeg anđeleka. :kolut:

ako nemaš problematičnu kožu, slobodno možeš probati s 2 pa je koristi kao noćnu, a po zimi i kao dnevnu.

ja sam sad prešla na eucerin hidro-nešto za noć, malo je teža od vichyja i to mi paše (osušila se od dojenja). a po danu eucerin hidro-nešto serum.
    i neka profesionalna krema oko očiju.
    i profesionalni sprej s morskim mineralima i biljkama.
    treba mi sve više i više kozmetike. :rezignirani kolut:

vichy ima novu liniju, thermal fix. jesi probala?
    meni je vichy isto jako dobar, dok mi je nivea visage totalni shit. neusporedivo! ali je zato eucerin odličan.

Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj ms. ivy prvotno napisa
    meni je vichy isto jako dobar, dok mi je nivea visage totalni shit. neusporedivo! ali je zato eucerin odličan.
    potpisujem, i dodajem još da je i Lush za preporuku.
    Ja sam kombica Eucerina i Lusha, Clinique tu i tamo uleti /kad se ima love/..

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

U pravu si LUSH je super ali Dr Hauschka kozmetika je stvarno odlicna.
    Na ovom forumu nisam nasla iskustva drugih...Moja su fenomenalna. Sve prirodno bez petrohemijskih proizvoda.
    Pogledajte na stranim forumima ili na www.drhauschka.co.uk
    Skupi su ali su vrlo izdasni.. :D

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

meni su "biotherm" kreme zakon i koristim ih dosta dugo, ali sad sam mislila probati nešto od decleora; jel ima tko kakva iskustva ?!

kasiopeja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Ja sam "bila " na Decleoru dugo, dugo, i bila sam izuzetno zadovoljna , no kako meni nikad dosta tih finih pomadica a Decleor je skup , hm, mjesečna cifra se popela visokoo!

pa sam malo odustala i sad sam na vichy-u...

A probala sam dr. Hauschka i nije mi pasalo..

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

prenosim riječi seke-kozmetičarke: decleor je bio jako kvalitetan, zadnjih godina su se pokvarili.

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Meni nikakve kremice ne pomažu;ja imam crne kolobare oko očiju spavala-nespavala jer je to nasljedno (tako je imao i moj tata).
    Meni pomaže korektor i lijepo bez šminke izgledam nakon mora kad pocrnim pa izjednačim nijanse
    Uvijek sam zavidjela ženama koje stave maskaru i lijepo izgledaju,a ja se moram dobro "nažbukati" da me ljudi ne pitaju jesam bolesna

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Citiraj MIJA 32 prvotno napisa
    Meni nikakve kremice ne pomažu;ja imam crne kolobare oko očiju spavala-nespavala jer je to nasljedno (tako je imao i moj tata).
    Meni pomaže korektor i lijepo bez šminke izgledam nakon mora kad pocrnim pa izjednačim nijanse
    Uvijek sam zavidjela ženama koje stave maskaru i lijepo izgledaju,a ja se moram dobro "nažbukati" da me ljudi ne pitaju jesam bolesna
    Ko da smo u rodu.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja sam vjerojatno od Decleora dobila nekakve gadne (seboroične valjda) bradavice po licu - onako kao komadići grube kože. Skinula sam ih sa ostacima svojeg mlijeka (koje je išlo dugo nakon što sam prestala dojiti) ali sam istovremeno i prešla na Hauscku i koža mi se preporodila.
    Jedino što mi nikako ne leži kod njih je što se po noći ne stavljaju nikakve kreme na lice, jer je to kao doba kad koža izlučuje pa joj smeta.

MIJA 32 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Brigita2 :/
    Uvijek sam se osjećala ko da sam jedina s takvim problemom jer svi oko mene izgledaju dobro,a ja sa dva crna kruga oko očiju;nekad ih ni korektor ne sakrije

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

mamazika!!!!

ne znam da li koristis njihov tonik za lice...odlican je i ne nedostaje ti onda nocna krema..
    naravno, ako imas vise kesha..one ampule bi ti za jedno dva-tri koriscenja smanjile nelagodnost zbog nedostatka kreme..

super je njihova dunjinja krema..! koju ti koristis?
    :D

andrea avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

podižem malo

treba mi savjet za nekakvu dobru toniranu kremu; do sada sam koristila vichy i idem danas kupiti novu i žena u apoteci mi kaže da ih više ne proizvode :šok: grrr:

šta vi koristite, dajte nekakav savjet ?!

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Natural, imam ampule (u ormariću) ali tako malo spavam da mi se čini da se ne isplati staviti za tih 5 sati što će biti na licu... Dunjinu kremu koristim po zimi, sad hidratantnu - a i to mi je previše po ovoj vrućini. Kad je bilo zimus ono -20 utapala sam se u ružinoj kremi - nevjerojatno kako se koža mijenja s klimom, stvarno treba prilagođavati njegu. Dok sam koristila klasičnu kozmetiku mijenjala sam uglavnom samo količinu kreme koju sam stavljala, pa mi je lice bilo ok samo u proljeće i jesen, po zimi suho a po ljeti masno.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

i meni su sada sve kreme jake, po vrucini.
    ja sada koristim dr hauschka spf15...super je na licu i stiti od sunca. pakovanje od 100 ml..vrlo isplativo ...a ima dosta pa se moze staviti i na dekolte.. super je razmaziva..i naravno, mirise mmmmmm

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •